Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Κυριακή

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Κυριακή

Αστρολόγος Την Κυριακή θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, σε μια γυναίκα που θα θέλει να σας μιλήσει ή θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Θα είναι πιο δύσκολο για εσάς που έχετε παιδιά, που θα θέλουν να περάσουν τη σημερινή μέρα με άλλο τρόπο, που δεν θα ταιριάζει με τα σχέδια ή τις προσδοκίες σας. Οπότε θα χρειαστεί μια από τις δύο πλευρές να κάνει ένα δυσάρεστο συμβιβασμό.

Τυχόν συγκρούσεις στην οικογένεια σήμερα θα οφείλονται ακριβώς στην έλλειψη ανοχής, στην τάση να μη γίνονται παραχωρήσεις ή στην αδυναμία να μπορούν να συζητηθούν με ηρεμία τα προβλήματα.

Η μέρα σήμερα δεν θα είναι ευνοϊκή για οποιουδήποτε είδους υπεύθυνη εργασία. Η Κυριακή θα είναι μια μέρα γεμάτη αγάπη και αρμονία. Βάλτε όλη σας την ενέργειά για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τέτοιου είδους ενέργειες.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Κυριακή θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, συνομιλίες ή συγκεντρώσεις με φίλους ή συγγενείς. Είναι πιθανό να κάνετε μια διαδικτυακή συνομιλία που θα σχετίζεται με κάποια τωρινή ή μελλοντική καριέρα ή δραστηριότητα. Η ημέρα υποδηλώνει ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα για την επόμενη εβδομάδα, επειδή ενδέχεται νέες συνθήκες να αλλάξουν τα σχέδιά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός ατόμου από μια συγγενική σας οικογένεια. Πολλοί από εσάς θα λάβουν μία πρόσκληση σε μια συνάντηση με φίλους ή συγγενείς. Διάφορα γεγονότα που θα λάβουν χώρα την Κυριακή θα απαιτήσουν μια πιο σοβαρή σκέψη σχετικά με τις ενέργειες, τις αποφάσεις σας και άλλα. Μην φορτώσετε τον εαυτό σας με μεγάλες προσδοκίες για τις επόμενες ημέρες για να μην απογοητευτείτε.

zwdia - love

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα έχουν μια ήρεμη και αποδοτική μέρα. Ενδεχομένως να έχετε κάποιον επισκέπτη στο σπίτι σας ή μπορεί εσείς να λάβετε μια πρόσκληση για να πάτε κάπου. Η μέρα φέρνει παράξενες εμπειρίες, προβλέψεις των ονείρων και πολλά άλλα. Αυτή η μέρα είναι κλειδί για σημαντικά μελλοντικά γεγονότα στη ζωή σας. Μην ψάχνετε το νόημα όσων θα βιώσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο. Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή φιλία. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με κάποιον που πιθανώς ζει σε διαφορετική τοποθεσία ή είναι ξένος. Μια είδηση ​​θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερα (πραγματικά) ερωτήματα για το κοντινό σας μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087