Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Τετάρτη

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, γι’ αυτό οι επικοινωνίες έχουν πάρει την ανιούσα: Θα αναζητάτε πλέον πιο δημιουργικούς τρόπους για να συνδεθείτε με τους άλλους!

Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια τις επόμενες δύο εβδομάδες, για να γίνει πηγή προώθησής σας. Και με τη Σελήνη στους Ιχθύες, όλα κυλούν ομαλά. Ακολουθήστε τη ροή τους, χαλαρώστε, γίνετε πιο γενναιόδωροι!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί προσπαθεί να μεταλλάξει τον τρόπο που δράτε. Η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο φτάνει στη λήξη της, κάποιοι τομείς έχουν ολοκληρωθεί… Θα νιώσετε πιο άνετα με όλους τις αλλαγές, όταν περάσει στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα δοθούν ευκαιρίες για επιτυχία και σημαντικά αποτελέσματα σε τομείς όπως η εκπαίδευση, οι επιχειρήσεις, οι τέχνες. Όσοι έχετε μια επιχείρηση, θα βρείτε νέους τρόπους για να παρακάμψετε τον ανταγωνισμό. Να ξέρετε ότι τα ψέματα και οι απάτες μπορούν να προσφέρουν προσωρινή επιτυχία, αλλά οι συνέπειες θα είναι αρκετά δυσάρεστες μακροπρόθεσμα.

chartomantia-098

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για να λάβετε μια απόφαση, σχετικά με αλλαγή εργασίας ή το ξεκίνημα μιας νέας δραστηριότητας. Εάν είστε εργοδότης, επανεκτιμήστε το προσωπικό σας, ενθαρρύνετε τους καλούς υπαλλήλους και εμπνεύστε εκείνους που δεν έχουν ακόμη ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι μια αρκετά συναισθηματική μέρα που θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Θα προκύψουν διάφορες ευνοϊκές καταστάσεις στην εργασία σας. Πολλοί ανυπομονείτε για κάποιο επερχόμενο ταξίδι. Θα περιμένετε κάποιο χρηματικό ποσό από εργασία, τράπεζα ή κυβερνητικό οργανισμό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Θα ασχοληθείτε με προβλήματα συγγενών και φίλων. Η Τετάρτη θα είναι επιτυχημένη μέρα για οτιδήποτε αφορά εργασία ή εκπαίδευση. Να είστε έτοιμοι για ορισμένες αλλαγές, συζητήσεις ή συναντήσεις. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα κάνει το μυαλό σας να γυρίσει σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Θα προκύψει κάτι ευχάριστο, που θα σχετίζεται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-08/08 Ερωτικές εξελίξεις – Επαγγελματικά νέα

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για την επίλυση οικονομικών προβλημάτων και για την εξέλιξη νομικών υποθέσεων. Εάν έχετε υποχρεώσεις με παιδιά, θα μείνετε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που θα εξελιχθούν. Πολλοί θα βιώσουν άγχος με την απόφαση ή τη δράση μιας γυναίκας στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/08 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για μια νέα αρχή. Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε όλα τα απαισιόδοξα συναισθήματα. Σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε κάτι που είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Η συζήτηση ή η συνάντηση με έναν άντρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα φέρει νέες ιδέες ή σχέδια στη ζωή σας. Υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί μια προγραμματισμένη συνάντηση ή επίσκεψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65