Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Σάββατο

zwdio-astrologia-aris-skorpios

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, με αποστολή να αποκαταστήσει την τάξη. Επίσης, βγάζει στην επιφάνεια όσα χρειάζονται περισσότερη προσοχή!

Ο επικοινωνιακός Ερμής περνά από σήμερα στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μήνα. Από εκεί θα σας παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες, προκειμένου να επικρατήσει ισονομία και ισορροπία!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είστε ή πρέπει να είστε σε διάθεση ανάληψης της ηγεσίας… Πάντα με γνώμονα το μέτρο. Αύριο θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Άρη στον Κριό. Επί του παρόντος, η Σελήνη περιορίζει ή απορροφά τις επιρροές του πολεμιστή πλανήτη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο τα γεγονότα θα απαιτήσουν να δώσετε περισσότερη προσοχή στους γύρω σας παρά στον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το καθήκον σας σήμερα: Να βοηθήσετε, να αγαπήσετε, να κατανοήσετε τον πόνο ή τα προβλήματα ανθρώπων στην οικογένειά σας, στον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή γειτόνων σας. Θα πρέπει προς το παρόν να βάλετε στην άκρη τα προσωπικά σας συναισθήματα. Αν αφήσετε τις κακές σκέψεις να σας καθοδηγήσουν, θα έχετε όχι μόνο μια δύσκολη μέρα… Αλλά και δύσκολες στιγμές μέχρι το τέλος του έτους. Άρα πρέπει να αποφασίσετε τι είδους ζωή θέλετε να έχετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και δεν θα χάσετε!

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 05-12/09 Νέα συμβάντα στην ζωή των ζευγαριών

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Μπορεί να ξεκινήσετε τη μέρα με κακή διάθεση ή την επιθυμία να τεμπελιάσετε. Σταδιακά τα γεγονότα θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βάλουν σε μια δίνη δραστηριοτήτων. Ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές, η επικοινωνία με φίλους και άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μην φοβάστε τους καινούργιους ανθρώπους και τις πληροφορίες που θα μοιραστούν μαζί σας. Προσπαθήστε να μην δέχεστε άκριτα στοιχεία ή προτάσεις που λαμβάνετε, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Αυτή είναι μια σημαντική μέρα στη ζωή σας, γι’ αυτό λάβετε σοβαρά υπόψη τα γεγονότα που θα βιώσετε. Πολλοί θα νιώσετε διάφορα συναισθήματα από ειδήσεις σχετικά με την εργασία σας.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους, ακόμα κι αν ζουν μακριά. Δεν θα έχετε πρόβλημα να ταξιδέψετε για να τους επισκεφθείτε ή το ανάποδο. Να είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Θα υπάρξουν εκπλήξεις στη ζωή των νεαρών γυναικών. Μην ανησυχείτε αν δεν τελειώσετε όλες σας τις δουλειές. Και αύριο μέρα είναι.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση, αναψυχή και τουρισμό. Πολλοί θα μετάσχετε σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με συγγενείς. Ορισμένες ενέργειες και αποφάσεις στη διάρκεια της εβδομάδας ενδεχομένως να προκάλεσαν οικονομικά προβλήματα που θα γίνουν εμφανή σήμερα. Θα έχετε μια συγκεκριμένη προσδοκία, σχετικά με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75