Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Τετάρτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Τετάρτη

Αυτό που πρόκειται να ξεκινήσετε την Τετάρτη θα είναι για καλό. Τα αποτελέσματα της δουλειάς σας θα έρθουν γρήγορα και εύκολα. Θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε σημαντικές σχέσεις για σας.

Σε γενικές γραμμές, καλό θα ήταν οι πράξεις σας να ακολουθήσουν τη φυσική πορεία των πραγμάτων. Σήμερα καλό θα ήταν να δείξετε με διάφορους τρόπους την προσοχή σας, την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα.

Αποφύγετε να ρεζιλεύετε άλλους ανθρώπους πίσω από την πλάτη τους. Το κακό επιστρέφει πάντα σε εκείνον που το σκέφτηκε.

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την Τετάρτη, αποφύγετε μεγάλες συγκεντρώσεις, θορυβώδεις ανθρώπους και σκοτεινούς χώρους. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για μικρές αγορές για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Ένας καινούργιος έρωτας που ξεκίνησε σήμερα, σύντομα θα σας κάνει ευτυχισμένους. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για προσωπικές συναντήσεις και ερωτικές εμπειρίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορείτε να περιμένετε νέα σχετικά με κάποια περιουσιακά στοιχεία, που για κάποιο λόγο σας ανησυχούν. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να συναντηθείτε με γνωστούς ή φίλους που θέλατε να δείτε. Δεν θα ήταν καλό να αποφεύγετε τους άλλους, να απομονωθείτε και να είστε μόνοι. Σήμερα, οι γενναιόδωρες ή ευγενείς σας πράξεις θα ανταμειφθούν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα επανεκτιμήσετε την προσωπική, επαγγελματική ή κοσμική ζωή σας. Η ψυχή σας θα γεμίσει με καλά προαισθήματα, τα περισσότερα από τα οποία θα γίνουν πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον. Σήμερα θα οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε αναβάλλει μέχρι τώρα, οι οποίες θα είναι σημαντικές για το μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να έχετε μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα ή κάποιο παλιό σας φίλο. Θα χαρείτε με μερικές αξέχαστες αναμνήσεις και θα ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα. Σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε λουλούδια ή άλλα συμβολικά αντικείμενα. Αξιοποιήστε κάθε στιγμή της σημερινής μέρας και απολαύστε την με ευγνωμοσύνη. Μην εγκαταλείπετε τίποτα και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera