Αστρολόγος προβλέψεις 05/10 Σάββατο

imerisies-14314

Αστρολόγος προβλέψεις 05/10 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου σας ζητά σύνεση και ορθότητα πράξεων. Η παραμονή του Κρόνου εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, σας ωριμάζει και σας «μεγαλώνει»!

Τον Κρόνο συντροφεύει στον Αιγόκερω ο Πλούτωνας. Ο «ζοφερός» πλανήτης βρίσκεται εκεί 11 χρόνια: Πρόθεσή του να βάλετε τη ζωή σας σε σειρά, κάνοντας όλες τις απαραίτητες αλλαγές!

Η Σελήνη αναδύει σήμερα το Πρώτο της Τέταρτο στον Αιγόκερω. Ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια στροφή. Σε αυτό βοηθά η ατμόσφαιρα που έχουν οικοδομήσει οι Κρόνος και Πλούτωνας. Ας είστε πιο προσεκτικοί στις σημερινές σας δράσεις… Να υψώσετε το ανάστημά σας όπου το νιώσετε αναγκαίο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και θα επικεντρωθείτε μόνο στα καθήκοντα που δεν μπορούν να αναβληθούν. Θα συζητήσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας για τα τελευταία νέα σε μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή ενός άντρα. Το πόσο θα εμπλακείτε σε αυτή την κατάσταση, θα εξαρτηθεί από ποικίλες περιστάσεις που διαφοροποιούνται για τον καθένα από εσάς.

Το Σάββατο μπορεί να συναντηθείτε με σημαντικούς ανθρώπους, για να συζητήσετε οικονομικά θέματα ή κοινές ενέργειες (που πιθανότατα θα ξεκινήσουν από την καινούργια εβδομάδα). Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σήμερα, είναι πιθανό κάποιος γύρω σας να σας εκπλήξει με αγενή συμπεριφορά. Μπορεί επίσης να προκύψει μια συζήτηση που θα σας προβληματίσει ή μια άλλη ασαφή αλλά ανησυχητική κατάσταση. Το Σάββατο θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συνεργασία με γυναίκες ή γενικά για να βιώσετε κάποια γεγονότα με τις γυναίκες φίλες σας.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/10 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα φροντίστε πάνω από όλα την προσωπική σας σωματική ή ψυχική υγεία. Εάν υποβάλλεστε σε κάποια θεραπεία, ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας. Εάν έχετε πολύ άγχος, αφιερώστε τουλάχιστον μια ώρα για να απολαύσετε ευχάριστες δραστηριότητες που θα αποκαταστήσουν την εσωτερική σας αρμονία. Το Σάββατο θα έχετε συζητήσεις ή επαφές μέσω διαδικτύου με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Σήμερα μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας παίζοντας κάποιο τυχερό παιχνίδι ή αγοράζοντας ένα λαχείο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αισθάνεστε ανυπόμονοι. Θα προσβάλλεστε εύκολα από τα σχόλια ή τις παρατηρήσεις των ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Αυτό σίγουρα θα είναι κακό για εσάς, καθώς θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας: Θα σας εμποδίσει να συνεργαστείτε με άλλους ή να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα στρέψτε την προσοχή σας στην οργάνωση του σπιτιού σας, στην ανανέωση κάποιων χώρων στο σπίτι όπου ζείτε ή σε άλλες οικιακές εργασίες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες του τόπου στον οποίο ζείτε.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Όλη τη μέρα σήμερα θα σκέφτεστε κάποιον άντρα που μπορεί να είναι συγγενής, φίλος σας ή να έχει αποβιώσει. Αυτό πιθανότατα θα οφείλεται στο ότι σας λείπει ή ότι η σχέση σας μαζί του περνάει κρίση. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για κοινωνικές εκδηλώσεις, συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Ένα απροσδόκητο γεγονός μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Σήμερα να περιμένετε μια συζήτηση που θα σας βοηθήσει να πάρετε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/10 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με παιδιά ή νεαρά άτομα που μπορεί να είναι κόρες, εγγονές, ανιψιές και άλλα. Μπορεί να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για κάτι τέτοιο: Κάποια γιορτή ή γενέθλια, μια δημόσια εκδήλωση, μια επίσκεψη σε ένα ξεχωριστό μέρος και άλλα. Το Σάββατο μπορεί να κάνετε συζητήσεις ή να πάρετε νέα που θα αφορούν σημαντικές οικονομικές σχέσεις και δεσμεύσεις σας, η εξέλιξη των οποίων θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia