Αστρολόγος προβλέψεις 05/11 Τρίτη

imerisies-28314-zvdia

Αστρολόγος προβλέψεις 05/11 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Ζυγό, ο ορμητικός πλανήτης βοηθά τις διαπραγματεύσεις σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε όσα χρειάζονται εξισορρόπηση και συνεργατική διάθεση!

Ο Άρης από τον Ζυγό προκαλείται, μέσω ενός τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για να ξεπεραστούν τα όρια που έχουν τεθεί!

Η Σελήνη από τον Υδροχόο προάγει τα ανθρωπιστικά σας συναισθήματα. Ένα τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Σκορπιό, ίσως κεντρίσει προκλήσεις. Μετά η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στους Ιχθύες. Αν υπάρξουν αναταραχές, προσπαθήστε να μείνετε εκτός νυμφώνος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα έχετε κυρίως επαφές και δεσμεύσεις με άτομα που δεν ζείτε μαζί, που έχετε να δείτε καιρό ή δεν έχετε γνωρίσει ακόμη. Σήμερα θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και πρακτικοί στα σχέδιά σας: Αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις ή ελπίδες που θα προέρθουν από τις επιθυμίες ή τις ιδιοτροπίες σας. Σήμερα μπορεί να βιώσετε κάτι δυσχερές, με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει φυσικές λύσεις στα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας. Θα είναι σημαντική μέρα και θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Επίσης, μπορεί να σας εκπλήξει με ένα απροσδόκητο πρόβλημα στο σπίτι σας ή με κάποιο ακίνητο που αγοράσατε πρόσφατα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολόγος προβλέψεις 05/11 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα αισθάνεστε ανήσυχοι και θα είστε σε ένταση. Αυτή σας η διάθεση μπορεί να προκαλέσει διαμάχες και συγκρούσεις. Εάν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε πολλές χρήσιμες εργασίες. Σήμερα οι προσωπικές ή επαγγελματικές σας συναντήσεις και συνομιλίες θα έχουν μια καλή εξέλιξη. Θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα σε συγκεντρώσεις με φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω μιας ξεχωριστής συζήτησης ή εμπειρίας με ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι σημαντική μέρα για τις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας υποθέσεις. Σχεδιάστε καλά τα καθήκοντά σας και προσπαθήστε να τα ολοκληρώσετε χωρίς καθυστέρηση. Σήμερα θα κάνετε συζητήσεις για σημαντικές δεσμεύσεις, που πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η σημερινή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, γι’ αυτό μην τεμπελιάσετε. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα παιδί ή για ένα παιδί.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από άλλα μέρη. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο αισθητή θα είναι αυτή. Τα όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει θα κρύβουν ένα ιδιαίτερο νόημα, οπότε προσπαθήστε να τα κατανοήσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/11 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τα σχέδιά σας για την εβδομάδα, να δείτε πόσο ρεαλιστικά ή μη είναι. Πάνω απ’ όλα, δώστε προσοχή στους οικονομικούς σας πόρους και στην ανάγκη για μεγαλύτερο έλεγχο των εξόδων σας. Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας κάποιου προσώπου στην οικογένειά σας. Δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τις σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia