Αστρολόγος προβλέψεις 05/12 Τετάρτη

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Αστρολόγος προβλέψεις 05/12 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης διανύει το τελευταίο του ανάδρομο στάδιο στον Σκορπιό, όπου αύριο θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Να αναμένετε την επίλυση όλων των θεμάτων που νιώθατε να έχουν βαλτώσει!

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Σκορπιό σήμερα. Η συνάντησή της εκεί με τον Ερμή θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά ίσως και να εγείρει κάποια επιπλέον ερωτήματα. Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας μετά, μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στον Τοξότη. Εκεί θα αναδυθεί και η Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα!

Το ακόμα πιο ευχάριστο της ημέρας είναι ότι θα νιώθετε αισιόδοξοι. Ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας περισσότερες αποκαλύψεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη θα εξετάσετε τις ενέργειες και τις δεσμεύσεις σας σχετικά με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Μπορεί αυτό να γίνει λόγω μιας προσωπικής τους γιορτής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών και επιχειρηματικών υποθέσεων σας και για ερωτικές εμπειρίες. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα αγόρι ή με έναν νεαρό άνδρα θα σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα. Η οικογένειά σας θα αντιμετωπίσει σύντομες στιγμές έντασης, αλλά θα μπορέσετε να εξομαλύνετε την κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα τα εγχειρήματα και οι δεσμεύσεις σας με έναν άντρα θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν την Τετάρτη. Τα πράγματα που θα επιτύχετε σήμερα θα έχουν διάρκεια στη ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας στο σπίτι ή απασχολημένοι με οικιακές εργασίες. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να επιλύσουν ένα οικιακό πρόβλημα ή προβλήματα με ανεπαρκή προϊόντα. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια εξαπάτησης, διότι οι αρνητικές επιπτώσεις τους θα συνεχιστούν για τις επόμενες οκτώ ημέρες.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια μέρα που δύσκολα θα σας εκπλήξει. Σε γενικές γραμμές, θα είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας τα αρχικά σας σχέδια. Μια συζήτηση με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα μπορεί να σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων ή για να πάρετε κάποια χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, αποφύγετε σήμερα βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες. Τα προβλήματα με μια γυναίκα θα σας υποδείξουν τα λάθη ή τις παραλείψεις σας. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτή την κατάσταση αντί να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65