Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Κυριακή

imerisies-28214

Αστρολόγος προβλέψεις 06/01 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, στρέφει την προσοχή σας προς όσα πρέπει να γίνουν.

Επίσης στον Αιγόκερω βρίσκεται από χθες βράδυ και η Νέα Σελήνη, που είναι παράλληλα Έκλειψη Ηλίου. Αυτή είναι η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς που νιώθετε έντονη ενεργητικότητα, για δουλειά και πειθαρχία!

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό και επιστρέφει σήμερα σε ορθή πορεία. Ο πλανήτης της καινοτομίας κινιόταν ανάδρομος από τον Αύγουστο. Στο εξής ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται η πρόοδος και η ωρίμανση, όλα εξαρτώνται από εσάς! Στον Κριό βρίσκεται και ο Άρης, που σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να ξεκινήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή, πολλοί από εσάς θα εμπλακούν σε κάτι που σχετίζεται με κάποιον άντρα που έχει αποβιώσει. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι κάποιο ιδιαίτερο όνειρο, ένα μνημόσυνο και άλλα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε ενέργειες που αφορούν το σπίτι σας. Είναι πιθανό να προγραμματίσετε εργασίες που θα απορροφήσουν την προσοχή σας την επόμενη εβδομάδα.

Σήμερα μπορεί να έχετε διάφορες επαφές με παιδιά ή με μια νεαρή γυναίκα που ζουν σε άλλο σπίτι ή σε άλλο μέρος. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τους άλλους ανθρώπους σήμερα θα εξελιχθούν κανονικά, και μπορεί να έχετε και κάποια μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μην αγνοήσετε οποιεσδήποτε ενοχλήσεις στην υγεία σας. Το πώς θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες ή τις συνομιλίες σας με μια γυναίκα που είναι συγγενής ή φίλη σας. Σήμερα θα ψάξετε και θα βρείτε μια διέξοδο από τα προβλήματα που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μελαγχολική διάθεση ή απροθυμία να επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιες ευχάριστες προσωπικές εμπειρίες εφ ‘όσον έχετε μια σαφή και ανοιχτή σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας, χωρίς ψέματα, χειραγώγηση ή άλλες κρυφές σκέψεις.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Κυριακή δεν είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείτε να περιμένετε κάποια σημαντική πρόοδο στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τον έρωτα, τις συναντήσεις και τις νέες γνωριμίες. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ σημαντική, γι ‘αυτό αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί για να γνωρίσετε άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε σε θέση να συζητήσετε και να κάνετε σημαντικές συμφωνίες ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα. Η Κυριακή θα σας εκπλήξει με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Ωστόσο, για μερικά από αυτά, ίσως έχετε προκαταλήψεις ή είχατε προβλέψει την εξέλιξή τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot