Αστρολόγος προβλέψεις 06/04 Σάββατο

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

Αστρολόγος προβλέψεις 06/04 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα. Εστιάστε στους στόχους σας και μελετήστε, μελετήστε!

Ανοίξτε τη μέρα σας χαλαρά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας στον Κριό. Αργότερα θα περάσει στον Ταύρο: Είναι το ζώδιο που ωθεί να δομήσετε τα σχέδιά σας αλλά και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας. Για τις επόμενες μέρες καλείστε να παραμείνετε προσγειωμένοι, καθώς θα δίνετε κίνηση στα ζητούμενά σας. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο: Δεν αποκλείονται κάποιες εκπλήξεις ή κεντρίσματα, για θέματα που πρέπει να είστε ενήμεροι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο, μπορείτε να βγάλετε πολλή δουλειά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τεμπελιά. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και τύχη, αρκετά για να πετύχετε πολλά στο σπίτι σας, στο κτήμα σας ή στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα, θα ενδιαφερθείτε για νέα από άλλη τοποθεσία που αφορούν κάποιο αγόρι ή έναν άνδρα.

Κάποιες οικογένειες θα συζητήσουν το ενδεχόμενο μήπως κάποιος από τους συζύγους εργαστεί στο εξωτερικό. Κάποια δυσάρεστα νέα που θα σχετίζονται με δύο άτομα μπορεί να σας ταράξουν ή να σας απογοητεύσουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/04 Σάββατο

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια σχέδια για το εγγύς μέλλον που θα απαιτήσουν ορισμένους οικονομικούς πόρους. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που θα σχετίζεται με τον πατέρα, τον αδελφό ή κάποιον άλλον συγγενή της οικογένειας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/04 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Σάββατο θα συζητήσετε την πιθανότητα μιας καινούργιας ή πρόσθετης εργασίας. Σήμερα θα βασίσετε τις αποφάσεις σε άτομα που δεν μένουν μαζί σας. Να περιμένετε ένα χαρούμενο γεγονός ή νέα σχετικά με ένα παιδί.

chartomantia-098

Το Σάββατο θα είναι μια ασταθής μέρα για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Θα προκύψει μια κατάσταση που θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε για μια αλλαγή. Σήμερα, διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν χρειαστεί να αναβάλλετε τα σχέδιά σας ή τις συναντήσεις σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά αν μπορείτε να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση. Εάν μείνετε σπίτι, θα πρέπει να διορθώσετε κάποια πράγματα που αγνοούσατε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σήμερα περάστε περισσότερο χρόνο με τους γονείς ή τα παιδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia