Αστρολόγος προβλέψεις 06/05 Δευτέρα

astrologia-30-7-2-8

Αστρολόγος προβλέψεις 06/05 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τους Διδύμους που βρίσκεται, δίνει έμφαση και ώθηση στην επικοινωνία και τις καλύτερες επαφές!

Ο Ερμής, ο ειδήμων της επικοινωνίας, θα ανοίξει τη μέρα από τον Κριό αλλά αργότερα θα περάσει στον Ταύρο. Μπορεί με άλλο σκεπτικό να ξεκινήσετε κι εσείς τη μέρα και με άλλο να την ολοκληρώσετε.

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 21 Μαΐου, στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 06/05 Δευτέρα

Τη Δευτέρα αποφύγετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν πρόκειται για άτομα της οικογένειάς σας. Πιθανότατα, δεν θα πρόκειται για κάτι καινούργιο και δεν θα μπορέσετε να το επιλύσετε σήμερα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα ή προτάσεις (πιθανώς υλικής φύσεως). Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για την τέλεση κάποιου γάμου και για τη διοργάνωση οικογενειακών συγκεντρώσεων λόγω διαφόρων περιστάσεων.

Ορισμένες γυναίκες νεαρής ηλικίας μπορεί να εκπλαγούν από μια πρόταση γάμου, μια είδηση ​​που θα αφορά μια εγκυμοσύνη ή μια απροσδόκητη καινούργια φιλική σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Οι άνδρες άνω των 35 ετών, θα έχουν μια σημαντική συνάντηση ή θα βιώσουν περισσότερα συναισθήματα την πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που σχετίζονται με φίλους ή συναδέλφους σας. Τη Δευτέρα πολλοί από εσάς θα βιώσουν τη χαρά να αποκτήσουν ή να αγοράσουν κάτι. Θα χαρείτε με νέα σχετικά με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός φίλου ή συγγενή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Έχετε μπροστά σας μια επιτυχημένη μέρα, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Σήμερα θα έχετε συναντήσεις ή επαφές με ανθρώπους που έχουν προβλήματα και που θα θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σας. Τη Δευτέρα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις, τις εντάσεις και τις υπερβολικά συναισθηματικές αντιδράσεις.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα εκπλαγείτε από διάφορα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας ή στην επιχείρησή σας τη Δευτέρα. Σήμερα θα βιώσετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή θα λάβετε μια απροσδόκητη προσφορά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματα στο σπίτι σας ή ζητήματα ιδιοκτησίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα κατά την οποία θα εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποια γεγονότα. Τα περισσότερα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα και η εξέλιξή τους θα εξαρτηθούν από τα συναισθήματά σας. Το καλό είναι ότι η σημερινή μέρα θα είναι παραγωγική και εποικοδομητική για εσάς. Η σημερινή μέρα πιθανόν να σας φέρει μετρητά ή κάποια μικρά κέρδη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia