Αστρολόγος προβλέψεις 06/06 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

Αστρολόγος προβλέψεις 06/06 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Τοξότη, φροντίζει να σας τονώνει με μια αίσθηση ευημερίας. Είναι η ιδανική στιγμή να φανείτε ευγνώμονες, δεκτικοί και αισιόδοξοι!

Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη για άλλους έξι μήνες. Είναι αίσια φάση να ευχαριστηθείτε για τα κεκτημένα και τους στόχους σας. Ο Ολύμπιος ηγέτης σας βοηθά να επεκτείνεστε, να μαθαίνετε και να κατανοείτε!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Καρκίνο, υπογραμμίζοντας όσα σας κάνουν να νιώθετε βολικά και άνετα. Μια αίσια όψη της με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα σας υποδείξει τι χρειάζεστε. Μετά η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει αργότερα στον Λέοντα. Αυτό το λιονταρίσιο φεγγάρι θα κάνει πύρινη την ατμόσφαιρα, η ζωή θα γίνει πιο δραστήρια και δημιουργική!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την επαγγελματική σας εξέλιξη και την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Θα προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε γρήγορα.

Σήμερα μην υποτιμήσετε τη σημασία των νέων ή των πληροφοριών που πρόκειται να λάβετε. Σκεφτείτε καλά και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές ή οικογενειακές συναντήσεις και συγκεντρώσεις.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 06/06 Πέμπτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά θετικά συναισθήματα και ευκαιρίες. Υποθέτουμε ότι θα είστε έτοιμοι για τέτοιου είδους εμπειρίες. Σήμερα μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα ή σημαντικές πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου. Η σημερινή θα είναι μια ευχάριστη μέρα για εσάς, οπότε ελέγξτε τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες σας για να μην τη χαλάσετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια καλή ημέρα για τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει θετική εξέλιξη στις ερωτικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Σήμερα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, με ειρήνη και αρμονία (όσο περισσότερο μπορείτε). Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία και συναντήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

tarw-erwtoskopio

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια καθώς και για επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη. Την Πέμπτη δεν θα έχετε όρεξη να κάνετε δουλειές στο σπίτι σας και θα προσπαθήσετε να τις φορτώσετε σε κάποιον άλλο. Σήμερα θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε ανοιχτά στους ανθρώπους γύρω σας σχετικά με διάφορα γεγονότα ή αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα βιώσετε απογοήτευση από ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη. Αυτή η μέρα σας φέρνει χαρά και τύχη που θα τη μοιραστείτε με όσους τη χρειάζονται. Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους θα σας προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα. Θα λυπηθείτε με νέα ή με κάποιο γεγονός που αφορά μια γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66