Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Και ανοίγει τη μέρα στον Αιγόκερω, με την ένταση ακόμη της Πανσελήνου. Μια σύνοδός της με τον Κρόνο νωρίς, θα σας θυμίσει να προσέξετε τους τρόπους και τη συμπεριφορά σας!

Σύντομα η Σελήνη εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και περνά στον Υδροχόο. Η εμπειρία αρχίζει να αποδίδει όσον αφορά τη φροντίδα, τη βοήθεια και τη συνύπαρξη με τους άλλους. Όλοι είναι πιο «κοντά» μετά την καραντίνα, απ’ όσο ήταν πρωτύτερα!

Ο Κρόνος πέρασε με την όπισθεν στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου, για να οικοδομήσει τη νέα τάξη πραγμάτων. Έχει σημασία να μπορούν όλοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Υδροχόο τις επόμενες δύο ημέρες – κι εσείς θα συναναστρέφεστε με νέους τρόπους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα υπόσχεται μια νέα αρχή στην εξέλιξη των υποθέσεων σας, ειδικά όσων σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Είναι πολύ σημαντικό να ενεργήσετε με ειλικρίνεια και ορθότητα. Εάν κάποιος κάνει κατάχρηση της εμπιστοσύνης σας, επανεξετάστε τη σχέση σας. Σήμερα μπορείτε να έχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα εάν η εργασία σας σχετίζεται με χρήματα. Ωστόσο, είναι απίθανο να καταφέρετε να έχετε μεγάλα κέρδη. Οι άνδρες θα επωφεληθούν από τις ευνοϊκές τάσεις για χρηματοοικονομικές συμβάσεις και συμφωνίες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη: Σήμερα να περιμένετε γεγονότα που θα σχετίζονται κυρίως με χρήματα, περιουσία ή ιδιοκτησία. Θα προκύψουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα στην εργασία, που σχετίζονται με αλλαγές ή καινοτομίες.

Η μέρα φέρνει έναν λόγο για ταξίδια ή επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Θα πρέπει να είστε διπλωματικοί στις σχέσεις σας με άτομα στα οποία βασίζεστε για βοήθεια ή υποστήριξη. Η μέρα ευνοεί σημαντικές αποφάσεις για τις γυναίκες. Οι άντρες θα είναι ανυπόμονοι, ευαίσθητοι, προκαλώντας εύκολα συγκρούσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα ανησυχήσετε για χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Θα περάσετε πολύ χρόνο με τους φίλους σας. Η μέρα είναι ιδανική για ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις με μια παλιά ή καινούργια σχέση και άλλα. Πολλοί θα αισθανθείτε ικανοποίηση από την επίτευξη μιας σημαντικής εργασίας. Οι άνδρες θα σχεδιάσουν τα βήματα τους για τις επόμενες 8-9 ημέρες. Οι γυναίκες θα πρέπει να βρουν έναν συμβιβασμό σε προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας τους την περασμένη εβδομάδα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε νέα πράγματα που είναι σημαντικά για την οικονομική σας κατάσταση. Η μέρα φέρνει επιτυχία και καλή τύχη στους δραστήριους και φιλόδοξους ανθρώπους. Ευνοεί τα ταξίδια τόσο για επαγγελματικούς όσο και για οικογενειακούς ή προσωπικούς λόγους. Οι γυναίκες θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους. Είναι πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Μην φοβάστε να κάνετε συμβιβασμούς και μην επιβάλλετε τη βούλησή σας με οποιοδήποτε κόστος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι οικονομικές υποθέσεις θα εξαρτηθούν από άλλα άτομα. Η υγεία ενός συγγενή ή φίλου θα απαιτήσει την προσοχή σας. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς μπορεί να προκύψουν απώλειες ή λάθη λόγω αμέλειας, απροσεξίας, αλαζονείας. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα απαιτήσουν μεγαλύτερη συγκέντρωση, οργάνωση και ταχύτητα για να ολοκληρωθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot