Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Σάββατο

filia-pneymatiki-anaptyksi

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο αυστηρός πλανήτης, έχει από εσάς συνεχείς και έντονες απαιτήσεις. Ο Κρόνος θα περάσει στον Αιγόκερω και όλο το 2020, με τη συντροφιά του Πλούτωνα. Επί του παρόντος, προετοιμάζεστε όπως πρέπει για σημαντικά επιτεύγματα!

Η Σελήνη βρίσκεται στην πρακτική Παρθένο σήμερα. Από αυτή τη θέση σας παράσχει όση στήριξη χρειάζεστε για να οργανωθείτε. Το φεγγάρι στην Παρθένο ενθαρρύνει τις υγιείς συνήθειες. Η Σελήνη σχηματίζει αίσιες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Η πορεία σας θα είναι ευνοϊκή και με ουσιαστικές υλοποιήσεις στόχων σας!

Να θυμάστε ότι ο Ερμής μειώνει την ταχύτητά του, προκειμένου αύριο να αλλάξει διαδρομή. Θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στο ζώδιο του Λέοντα. Μην θορυβείστε, αυτό το διάστημα τριών εβδομάδων θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία: Θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες και δεδομένα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ημέρα γεμάτη δοκιμασίες για τη θέληση και την υπομονή σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να βγάλουν προς τα έξω τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας. Αλλά το αν αυτό θα συμβεί, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Σήμερα θα μάθετε αν έχετε καταφέρει να επιτύχετε καλύτερη πνευματική εξέλιξη ή αν ακόμη επηρεάζεστε από μικρά και – στις περισσότερες περιπτώσεις – ασήμαντα πράγματα στη ζωή σας. Φυσικά και δεν θα πρέπει να αγνοείτε τα προβλήματα. Αλλά οι λύσεις που θα δίνετε, θα πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα ή γεγονότα που θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεσή σας. Το Σάββατο, η τύχη θα σας ευνοήσει. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για μια συνάντηση ή συζήτηση που θα καθορίσει την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο μπορεί να ξανασκεφτείτε μια απόφασή σας για αλλαγή εργασίας, μια επαγγελματική δέσμευση, που αφορά την επιχείρησή σας και πολλά άλλα. Τώρα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε και με τα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή. Το Σάββατο ενδέχεται να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή μια πρόταση που πρόκειται να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες συναισθηματικές εμπειρίες που θα σας προκαλέσουν υπερευαισθησία. Είναι πιθανό κάποιες σημαντικές συνομιλίες να καταλήξουν σε δυσάρεστες συγκρούσεις. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσετε και να σχεδιάσετε τις ενέργειές σας για την επίλυση των οικογενειακών σας προβλημάτων.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να θέσετε τις βάσεις για νέα καθήκοντα και δεσμεύσεις. Είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν και να αποδώσουν αυτό το σαββατοκύριακο ή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή σε ένα παιδί ή σε ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα σας απογοητεύσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66