Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Δευτέρα

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα, μία από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις σας θα είναι οικονομικής φύσεως. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη σε αυτή, θα είναι κάποιες οικονομικές υποθέσεις με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις που αφορούν το νοικοκυριό και την περιουσία σας, για αγορές στο σπίτι και άλλα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από ένα δώρο ή από κάποιο απόκτημα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι ευχάριστες.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, για ερωτικές σχέσεις ή για ρομαντικές επαφές με άτομα από άλλα μέρη.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Δευτέρα θα είναι μια απρόβλεπτη μέρα. Σήμερα μπορεί να επιτύχετε πολλά αλλά μπορεί και να υποβληθείτε σε χειραγώγηση από κάποιον. Τη Δευτέρα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα χρήματα ή με μεγαλύτερα έξοδα, που όμως δεν θα σας εκπλήξει.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τη Δευτέρα θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε την καλή σας διάθεση. Ο λόγος για αυτή τη θετική αλλαγή μπορεί να είναι μια σημαντική είδηση, μια συνάντηση ή κάποιο άλλο γεγονός. Τώρα είναι σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για αυτά που θα συμβούν σήμερα και για τον τρόπο που θα εξελιχθούν. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με φίλους μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για έναν επιπλέον εισόδημα.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα δραστήρια, γεμάτη με αποφασιστικές ενέργειες. Σήμερα είναι σημαντικό να κρατήσετε τα συναισθήματα σας υπό έλεγχο και να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας. Σήμερα, αν καταφέρετε να ενεργήσετε με περισσότερη συναίσθηση και πρακτικότητα, θα επιτύχετε πολλά. Θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που θα αφορά μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια επίσκεψη που βρίσκεται στα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε ενθουσιασμένοι για θέματα όπως η αναγέννηση, η ζωή μετά θάνατον, το κάρμα και άλλα. Σήμερα διάφορα σημάδια της δικής σας τύχης θα σας εκπλήξουν με κάποιο τρόπο. Κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με έναν Ταύρο, Αιγόκερω ή Παρθένο θα σας δείξουν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση στον κύκλο των γνωστών ή των φίλων σας. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα βιώσουν ένα πολύ δυνατό συναίσθημα που θα σχετίζεται με ένα απροσδόκητο γεγονός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75