Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Πέμπτη

wet-dice-black-red

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου διαμένουν επίσης οι Πλούτωνας και Κρόνος.

Αυτή η συγκατοίκηση έχει διδάξει σε όλους πολλά, ειδικά στον τομέα της υπευθυνότητας… Σε μια εποχή που οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες, όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια!

Υπολείπεται ακόμη δουλειά, πράγματα που πρέπει να μάθετε. Τον βηματισμό γι’ αυτά θα σας τον δώσει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Για να λάβετε τα «μηνύματα», πρέπει να αφεθείτε και να έχετε πίστη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα προκύψουν διάφορα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά σας: Μια εγκυμοσύνη, η γέννηση ενός παιδιού κ.λπ. Είναι ευνοϊκή μέρα για να τερματίσετε επιτέλους μια περίπλοκη σχέση και να ξεκινήσετε μια καινούργια.

prodosia

Θα εκπλαγείτε από την πονηριά και την χειριστική στάση κάποιου ατόμου από το περιβάλλον σας. Να είστε ανοιχτοί στις πληροφορίες ή τις συμβουλές που θα λάβετε, από άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Θα εκπλαγείτε από τις συζητήσεις ή τις αποφάσεις ατόμων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Είναι μια πολύ δραστήρια και πολυάσχολη μέρα, γι’ αυτό μην βιαστείτε στις αποφάσεις ή τις ενέργειες σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις στην ερωτική σας ζωή. Πολλοί θα χαρούν από κάποιο χρηματικό ποσό που θα λάβουν. Ευνοείται η εξέλιξη υποθέσεων που σχετίζονται με ιδιοκτησία ή περιουσιακά στοιχεία. Κάντε ένα μικρό δώρο σε κάποιον/α που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αισθανθείτε σύγχυση ή απογοήτευση από νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Ένα πρόβλημα υγείας ενός αγαπημένου προσώπου θα τραβήξει την προσοχή σας. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε περισσότερες σχέσεις με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Έρχονται ένα σημαντικό γεγονός ή ενδιαφέροντα νέα, για ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

tarw-zwdia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη τα επαγγελματικά ή οικογενειακά σας ενδιαφέροντα και δεσμεύσεις θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με άτομα από άλλα μέρη. Μπορεί να προκύψει μια αμφιλεγόμενη κατάσταση σε μια φιλική σχέση. Θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από την ερωτική σας σχέση και δεν θα απογοητευθείτε. Θα θυμάστε την σημερινή μέρα λόγω ονείρων που σχετίζονται με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν αποβιώσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη διάφορα γεγονότα θα σας συνδέσουν με άγνωστα άτομα, για τα οποία θα νιώσετε μια ανεξήγητη αντιπάθεια. Η αποστολή σας είναι να τα αποδεχτείτε όπως είναι, γιατί η εμφάνισή τους στη ζωή σας έχει κάποιο σκοπό. Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στη σχέση με κάποιον/α που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα ήταν καλό να περάσετε τη μέρα σε συναντήσεις και συζητήσεις με θετικά και ευχάριστα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65