Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Τρίτη

evdomadiaies-1016314

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης θα διαμένει στον Λέοντα μέχρι και τις 18 Αυγούστου. Ο Άρης συνοδεύεται από δράση, που μέσα από τον Λέοντα θα είναι αισιόδοξη και δημιουργική!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα στον Ζυγό, σε κενό πορείας. Ακολουθήστε την ενέργεια των πραγμάτων και διατηρήστε το συνεργατικό σας πνεύμα. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Σκορπιό.

Όλα αποκτούν περισσότερη κίνηση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε παρόντες και αποδοτικοί. Η Σελήνη από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Μπορεί να νιώσετε κάπως επίμονοι και ανυπόμονοι. Προσπαθήστε να επιδείξετε ψυχραιμία και υπομονή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για την υλοποίησή τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα περιουσιακά σας στοιχεία και τα ζητήματα υλικής φύσεως. Η διάθεσή σας μπορεί να χαλάσει λόγω μιας σύγκρουσης: Με τον γιο, τον εγγονό σας, άλλο άτομο νεαρής ηλικίας, με άλλους ανθρώπους – συγγενείς ή δημόσιους λειτουργούς.

Σήμερα να είστε προσεκτικοί σε ό,τι έχει σχέση με οικονομικές πληροφορίες ή προτάσεις. Μην παρασυρθείτε από την ευκαιρία να κερδίσετε κάτι χωρίς προσπάθεια, επειδή δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέτοιου είδους επιτυχίες φέρνουν προσωρινά κέρδη και οδυνηρές απώλειες αργότερα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγγενείς σας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βασιστείτε στη βοήθεια ή τη συμβουλή ενός άντρα, που σίγουρα θα σας ωφελήσει. Θα έχετε επιτυχία στην εκπλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Προσπαθήστε να τα καταφέρετε χωρίς συγκρούσεις ή χωρίς να επιβάλλετε τη δική σας βούληση. Οι εντάσεις με κάποιον συγγενή σας μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητες αντιδράσεις από τη δική του πλευρά.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Καλό θα ήταν σήμερα να εξισορροπήσετε σωστά τα έξοδά σας. Θα έχετε λίγα εισοδήματα ή τη δυνατότητα να αποκτήσετε κάποια.  Την Τρίτη θα έχετε επαφές με άτομα που δεν μένουν στο σπίτι σας (πιθανότατα σε άλλη πόλη ή χώρα). Μην αρνηθείτε να δώσετε σήμερα τη βοήθειά σας σε κάποιον που θα τη ζητήσει.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς και θα είστε πιο προσεκτικοί στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Θα έχετε την αίσθηση ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Θα είστε πάρα πολύ υπομονετικοί, ειδικά αν γνωρίζετε πού στοχεύετε ή τι θέλετε να διαφυλάξετε. Θα είστε διατεθειμένοι να αναβάλλετε ορισμένα από τα καθήκοντά σας για οποιαδήποτε από τις επόμενες ημέρες. Ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον γνωστό σας μπορεί να προκαλέσει μια σύντομη στιγμή άγχους και πανικού.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα είστε μελαγχολικοί, κάτι που θα καθορίσει πλήρως τις ενέργειές σας και τις αποφάσεις σας. Εάν κατορθώσετε να ξεπεράσετε μερικές από τις αρνητικές τάσεις αυτής της ημέρας, θα είστε σε θέση να απολαύσετε ευχάριστες εμπειρίες στην οικογένεια και στην ερωτική σας ζωή. Θα λάβετε νέα ή κάποιο τηλεφώνημα που θα σας ηρεμήσει από το άγχος για το μέλλον σας. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα που δεν τα περιμένατε ή μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia