Αστρολόγος προβλέψεις 06/09 Κυριακή

gelio

Αστρολόγος προβλέψεις 06/09 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στην Παρθένο: Είναι η εποχή του χρόνου που θερίζετε ό,τι έχετε σπείρει νωρίτερα!

Είναι η στιγμή να επαναρρυθμίσετε τις θέσεις σας. Να αναλάβετε ευθύνες, να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Είναι επίσης η στιγμή για να απαλλαγείτε από ό,τι δεν λειτουργεί πλέον!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο, τον προσγειωμένο και γήινο. Είναι καλή μέρα για να δουλέψετε περισσότερο όσα σας παράσχουν ασφάλεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το στοιχείο της Γης επικρατεί αυτή τη στιγμή στο σύμπαν: Ο Ήλιος είναι στην Παρθένο, η Σελήνη στον Ταύρο, η τριανδρία Δίας – Πλούτωνας – Κρόνος στον Αιγόκερω. Η ενέργεια είναι απόλυτα προσγειωμένη και σας βοηθά να εξελιχθείτε!

Νωρίς το πρωί, η Αφροδίτη μετακομίζει στον Λέοντα. Θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, προσθέτοντας δημιουργικότητα σε όσα τεκταίνονται… Δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει και λίγο δράμα!

zwdia-zvdia-alex

Την Κυριακή μην υποκύψετε στην τεμπελιά: Σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος ανάπτυξης, που θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία για νέα εγχειρήματα που είναι σημαντικά για εσάς, την οικογένεια ή την εργασία σας.

Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους έχετε δική σας επιχείρηση. Θα δημιουργήσετε και να αναπτύξετε σημαντικές επαφές, σχέδια, συνεργασίες και άλλες δράσεις σημαντικές για την πρόοδό σας. Μην φοβάστε τις καινοτομίες. Δώστε μια ευκαιρία, ακόμη και στις πιο περίεργες ιδέες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να μην κάνετε τίποτα, επειδή θα το σκέφτεστε υπερβολικά. Θα κάνετε ερωτήσεις και θα αναζητάτε απαντήσεις. Ενδεχομένως να είστε περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Να είστε προσεκτικοί στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν τελευταία έχουν συσσωρευτεί σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το αν θέλετε πραγματικά να κρατήσετε αυτό το άτομο δίπλα σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αν ψάχνετε για σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την βρείτε. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Βάλτε σε προτεραιότητα την οικογένεια στα σχέδια και τις πράξεις σας. Τα άτομα νεαρής ηλικίας θα χρειαστεί να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 05-12/09 Νέα συμβάντα στην ζωή των ζευγαριών

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε σχόλια που κάποιος θα διαδώσει για εσάς. Δώστε προσοχή στα παιδιά σας. Η ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους είναι πολύ σημαντική σε αυτή την περίοδο της ζωής τους, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάρουν λανθασμένες αποφάσεις για το μέλλον τους. Δεν θα είστε στην καλύτερη φάση για να επιλύσετε προβλήματα που προέκυψαν στη διάρκεια της εβδομάδας.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα επηρεαστείτε από διάφορα απροσδόκητα γεγονότα ή εξελίξεις. Θα έχετε διάφορα πράγματα να κάνετε, που δεν πρέπει να καθυστερήσετε. Προσέξτε να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις για την εργασία ή την οικογενειακή σας επιχείρηση. Όσοι εσάς ταξιδέψετε, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά έγγραφα και τα χρήματά σας. Ενδεχομένως να εκπλαγείτε από κάποια δυσάρεστα νέα, για την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9