Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Κυριακή

imerisies-1314

Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Ζυγό που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, βάζει σε σειρά τη ζωή σας: Νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε, να ισορροπήστε, να συνεργαστείτε. Και όλα έχουν αποτέλεσμα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα. Η προσοχή σας στρέφεται στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας. Έχετε πλήρη συναίσθηση για τους τομείς και τα θέματα που χρειάζονται φροντίδα. Η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα, γι’ αυτό παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Μετά θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει αργότερα στον Υδροχόο.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Σκορπιό. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα σας υποδείξει εκείνα τα οικονομικά θέματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργειά σας, για να οργανώσετε σημαντικά σχέδια για τις επόμενες επτά ημέρες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τη βάση των πραγμάτων, που είναι σημαντικά για εσάς τις επόμενες μέρες. Αποφύγετε να διαγνώσετε τον εαυτό σας σε ένα θέμα υγείας, που προβληματίζει εσάς ή ένα άλλο άτομο στην οικογένειά σας.

Σήμερα να περιμένετε συγκεκριμένα (καλά ή κακά) νέα, σχετικά με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Ό, τι κι αν είναι, θα σας δώσουν σαφή ιδέα για το σε τι και σε ποιον μπορείτε να βασίζεστε τις επόμενες μέρες. Εάν ταξιδεύετε σήμερα, θα συναντήσετε κάποιον γκρινιάρη ή σχολαστικό άνθρωπο που θα ενεργεί ή θα μιλάει σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες. Η Κυριακή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές εκδηλώσεις, τουλάχιστον για τις περισσότερες γυναίκες.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια μέρα γεμάτη επαφές, με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χώρες. Θα μάθετε διάφορα σημαντικά (χρήσιμα) νέα για εσάς. Θα κάνετε πιο αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον σας. Μπορεί να βιώσετε ξεχωριστά συναισθήματα με τους φίλους σας που ανήκουν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αναζητήσετε επαφές με παιδιά ή με νεότερους ανθρώπους. Θα αισθανθείτε άνετα επικοινωνώντας μαζί τους, καθώς θα σας δώσουν θετική ενέργεια. Την Κυριακή μπορεί να πάτε κάπου ή να υποδεχτείτε επισκέπτες στο σπίτι σας. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της σημερινής μέρας για ερωτικές εμπειρίες, για την εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων και πολλά άλλα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια για τα σχέδια που θα εφαρμόσετε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα προγραμματίσετε το πώς θα διαθέσετε το χρόνο σας για όλη την επόμενη εβδομάδα. Ο προγραμματισμός των καθηκόντων σας αυτή τη στιγμή, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για διάφορους λόγους. Την Κυριακή μπορεί να δυσκολευτείτε στην επικοινωνία σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, που θα βρουν έναν τρόπο (σκόπιμα ή όχι) να σας προσβάλουν ή να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα επιβαρυνθείτε με συζητήσεις, συναντήσεις και άλλες διαπροσωπικές επαφές με διάφορους ανθρώπους από κοντά και μακριά. Αυτές οι ενέργειες μπορεί να έχουν ως βάση τη δουλειά, την οικογένεια ή τις φιλικές σας σχέσεις, τις πολιτικές ή κοινωνικές σας δραστηριότητες και τα λοιπά. Θα λάβετε μια πληθώρα πληροφοριών (νέα ή κουτσομπολιά) που θα πρέπει να επεξεργαστείτε. Και από αυτές, να κρατήσετε μόνο τις πιο σημαντικές για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66