Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Σάββατο

imerisies-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 06/10 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, φροντίζει την εξέλιξη της αναδιοργάνωσης που χρειάζεστε. Χτίζει μια καλύτερη αναδόμηση, ένα καλύτερο σύστημα δράσης σας. Συγκροτηθείτε, για να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Αποτελεί εξαιρετική θέση, ειδικά όταν πρέπει να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Φτιάξτε τη λίστα των καθηκόντων σας ή ενημερώσετε την υπάρχουσα χωρίς καθυστερήσεις.

Αργότερα, η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Θα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε λίγο!

zodia-taro-45

Σήμερα Σάββατο θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα οικονομικά ζητήματα, που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σας και θα πρέπει να τα συζητήσετε ή να τα επιλύσετε. Είναι πιθανό κάποιο απροσδόκητο ατύχημα ή κάποιο άλλο γεγονός που μπορεί να σας βγάλει απρόβλεπτα έξοδα. Σήμερα, τα γεγονότα ή οι ενέργειες ενός άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας θα δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα, θλίψη ή απογοήτευση.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για γάμο για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας και για κάθε είδους οικογενειακές εκδηλώσεις. Αν έχετε έναν ερωτικό σύντροφο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου, σήμερα να ξέρετε ότι θα υπάρξουν αντιφάσεις ή παρεξηγήσεις στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε, να συναντηθείτε ή να επικοινωνήσετε με φίλους από διάφορα μέρη. Η σημερινή μπορεί να είναι μια μέρα γεμάτη επιτυχίες και μοναδικές εμπειρίες. Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να μην παραιτηθείτε από τις συναισθηματικές αποφάσεις και τις πράξεις σας γιατί θα αντιληφθείτε το λάθος σας αργότερα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε ευκαιρίες να χαμογελάσετε και να χαρείτε με κάποιο γεγονός (το οποίο πιθανότατα σχετίζεται με ένα παιδί). Οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις σήμερα είναι επιθυμητές. Αυτές θα σας βγάλουν από τη μοναξιά σας και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στην οποία εγκλωβίζεστε όλη την εβδομάδα.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είστε ευαίσθητοι και εύθικτοι. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα, ειδικά εάν είστε αποφασισμένοι να επιλύσετε μια ποικιλία προβλημάτων, η ολοκλήρωση των οποίων θα σας κάνει να προετοιμαστείτε για δύσκολους συμβιβασμούς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα πραγματοποιήσετε μια σημαντική συζήτηση. Θα αφορά κάποια εκδήλωση ή τα υπάρχοντα μιας γυναίκας. Ένα όνειρο που σχετίζεται με μια γυναίκα που έχει αποβιώσει δεν θα είναι τυχαίο, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε τη σημασία του. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ειδικά οι γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75