Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τετάρτη

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης κινείται ανάδρομος μέσα στον Σκορπιό. Είναι ευνοϊκή εποχή για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις!

Ανασυντάξτε τους τομείς που έχετε επενδύσει: Είναι αυτοί που τους αφιερώνετε τον χρόνο, την ενέργεια αλλά και τα χρήματά σας. Δείτε ρεαλιστικά όσα θέλετε να οικοδομήσετε. Μήπως κάποιες πρακτικές σας είναι ξεπερασμένες πλέον;

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει για άλλες δύο ημέρες. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα «ενδιάμεσα» νοήματα και να εξομαλύνετε καταστάσεις με πρόσωπα και συγκυρίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα εκπλαγείτε από την κυκλοθυμία ατόμων στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα σχέδιά σας. Φαίνεται ότι εσείς ή οι άλλοι, είχατε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για συγκεκριμένα γεγονότα ή κοινές δεσμεύσεις. Περιμένετε κάτι από μια συνάντηση ή μια συζήτηση, με μια γυναίκα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων; Δεν σας περιμένει κάποια έκπληξη.

Κάποιες δυσχέρειες ή απογοητεύσεις που θα βιώσετε σήμερα, θα σχετίζονται με γυναίκες που ενεργούν από απόσταση ή παρασκηνιακά ενάντια στα ενδιαφέροντα ή τα σχέδιά σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια ξεχωριστή εμπειρία, που σχετίζεται με ένα παιδί ή με έναν άνδρα.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε πολλές εργασίες και δεσμεύσεις, οπότε μην σπαταλάτε το χρόνο σας κάνοντας ανούσια πράγματα. Θα χρειαστεί να περάσετε κάποιο μέρος του χρόνου σας με φίλους ή γείτονες. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ψώνια, για να παραλάβετε ή να στείλετε κάποια επιστολή, ένα δέμα και τα λοιπά. Θα δείτε παράξενα και ανεξήγητα όνειρα, που καλό θα ήταν να μοιραστείτε με κάποιον πριν τα ξεχάσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Να είστε προσεκτικοί σήμερα στην επικοινωνία σας με άτομα που έχουν δύσκολο χαρακτήρα ή νοοτροπία. Θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την οικογένεια και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Πάνω από όλα, σήμερα μείνετε μακριά από προβλήματα και δυσάρεστους ανθρώπους. Η ερωτική ή η προσωπική σας ζωή, θα γίνει αφορμή για χαρά και ευχάριστες εμπειρίες.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα απολαύσετε την παρέα ή τη συνεργασία με νέους ανθρώπους. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Πιθανόν να λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά σας έσοδα ή έξοδα. Τυχόν συγκρούσεις, θα προκληθούν από την ανυπομονησία ή τα καπρίτσια κάποιου ατόμου. Η μέρα είναι σημαντική, γιατί ό,τι κάνετε σήμερα θα έχει διαρκή εξέλιξη ή αντίκτυπο στις ενέργειές σας στο μέλλον.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις ή υποσχέσεις λόγω διαφόρων περιστάσεων. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να βρείτε λύσεις σε θέματα που αρχικά σας προκάλεσαν φόβο ή πανικό. Η παρεμβολή άλλων ατόμων στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ίντριγκες, κακόβουλα σχόλια και κουτσομπολιά. Σήμερα να είστε ανοικτοί σε κάθε πληροφορία που μπορεί να φτάσει σε εσάς… Αλλά πρέπει πάντα να ελέγχετε και να υπολογίζετε τη σημασία και την αλήθεια όσων ακούτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot