Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τρίτη

erwtika-mystika-zwdiwn

Αστρολόγος προβλέψεις 06/11 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 15 Μαΐου. Διοχετεύει όλο το πάθος και την ενέργειά του στις ανθρωπιστικές δράσεις. Είναι μια περίοδος που έρχονται πιο κοντά οι φίλοι και όσοι μοιράζονται κοινές ιδέες. Ο Άρης ενεργοποιεί βαλτωμένες καταστάσεις!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό και συναντά τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτή η σύμπραξη θα αποτελέσει έμπνευση για ό,τι κι αν κάνετε. Η Σελήνη θα περάσει επίσης στον Σκορπιό σήμερα, κεντρίζοντας περισσότερο τις εντάσεις. Άραγε, σε ποιους και τι επενδύετε;

Ο ανάδρομος Ουρανός επιστρέφει σήμερα στον Κριό, για να δώσει επιπλέον ώθηση σε όσα έπονται. Πατήστε γερά τα πόδια σας στη γη και υποστηρίξτε τις θέσεις και τις αξίες σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου εξελίξεων, όπου οι οικονομικές σας υποθέσεις μπορεί να αναπτυχθούν προς μια ευνοϊκή κατεύθυνση. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για τη διευθέτηση ενός εγγράφου ή μιας οικονομικής δέσμευσης με έναν άνδρα. Θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τις πράξεις των ατόμων που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις

Η σημερινή θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια. Εάν έχετε προετοιμαστεί για ένα ταξίδι, βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος που θα μετακινηθείτε είναι αξιόπιστος και ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού σας. Δοκιμάστε να επιλύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει στην ερωτική σας ζωή με τακτική και διπλωματία. Σήμερα, αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα για τυχερά παιχνίδια.

zwdia-fotia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα προκύψουν κάποιες περιστάσεις για να χαρείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουν σχέση με νέες ή παλιές φιλίες. Την Τρίτη, μπορεί να λάβετε κάποια ευκαιρία από φίλους για να πραγματοποιήσετε μια δική σας επιθυμία ή όνειρο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε ανυπόμονοι, θα ενεργείτε βιαστικά,κάτι που θα σας κάνει αρκετά ευαίσθητους και ευερέθιστους. Αυτή η κατάσταση θα έχει αρνητικό αντίκτυπο κυρίως στις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειας σας. Στη δουλειά σας, παρόμοιες διαθέσεις και ενέργειες από μέρους σας μπορούν να προκαλέσουν μια αντίστοιχη απάντηση από τους συναδέλφους ή τους πελάτες. Σήμερα, αποφύγετε να φορτώσετε τους αγαπημένους σας με τα επαγγελματικά σας προβλήματα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια σημαντική δέσμευση ή επικοινωνία με ένα αγόρι ή με έναν νεαρό άντρα. Οι συνομιλίες σας μαζί του θα καθορίσουν τις αποφάσεις ή τις ενέργειες σας στο εγγύς μέλλον. Σήμερα να περιμένετε κάποιο έγγραφο ή πληροφορίες σημαντικές για εσάς, που μπορείτε να μοιραστείτε με άτομα για τα οποία έχει σημασία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη συναισθηματική σας φάση. Η κακή ή απαισιόδοξη διάθεση σας μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των υπερβολικών σας ανησυχιών για γεγονότα που πρόκειται να συμβούν. Σήμερα ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα ή βιώσετε απογοήτευση με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Σε γενικές γραμμές, οι σημερινές σας ευθύνες θα έχουν σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream