Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Δευτέρα

ζωδια-αστρολογος-α

Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται, θα δώσει σε όλους το περιθώριο να πάρουν μια ανάσα και να χαλαρώσουν.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι επαφές που διευρύνουν τον κύκλο σας, οι φίλοι και οι κοινωνικές γνωριμίες, είναι τομείς που ευνοεί η Σελήνη από τον Υδροχόο!

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη σήμερα, θέση που θα σας προωθήσει στο μέλλον… Η αισιοδοξία αρχίζει να παίρνει την ανιούσα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Δευτέρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένες ενέργειες που αναμένετε να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας. Είναι πιθανό να υπάρξουν οικονομικές σχέσεις με μια γυναίκα, που θα εξελιχθούν ευνοϊκά και από τις δύο πλευρές. Σήμερα θα είστε θαρραλέοι στο σχεδιασμό των ενεργειών σας για αυτή την εβδομάδα και θα έχετε αισιόδοξες προσδοκίες για την πραγματοποίησή τους.

Εάν ανησυχείτε για τα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει στο σπίτι ή τις οικογενειακές σας σχέσεις, να ξέρετε ότι ούτε αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί η καλύτερη λύση για αυτά.  Όποια και αν είναι η φύση τους, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επιλυθούν όπως πρέπει. Η Δευτέρα θα κρύβει κάποια έκπληξη, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή πανικού.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τη Δευτέρα θα συμμετάσχετε σε διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με την προσωπική ή επαγγελματική ζωή ενός παιδιού ή ενός άνδρα στην οικογένειά σας. Η σημερινή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για εσάς, γεμάτη με διάφορες ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αποφύγετε να ψάχνετε μια κρυφή πρόθεση σε πράξεις και λόγια ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καλά.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε μια γυναίκα που αντιμετωπίζει μια σοβαρή προσωπική ή οικογενειακή κρίση. Τη Δευτέρα, είναι πιθανό να δείτε κάποια όνειρα που σχετίζονται με νεκρούς συγγενείς. Θα νιώσετε να επηρεάζεστε αρνητικά από σχόλια πίσω από την πλάτη σας που θα γίνουν από κάποιο άτομο με το οποίο έχετε διακόψει τις σχέσεις σας (πριν από λίγο καιρό).

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα θα χαρείτε με κάποιο μικρό εισόδημα ή ευχάριστα νέα που αφορούν τα χρήματα. Σήμερα, η οικογένειά σας θα είναι πηγή ενέργειας και ιδιαίτερων εμπειριών. Η ερωτική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι ενδιαφέρουσα αν δεν εμπλακείτε πολύ στη δουλειά ή τα προβλήματά σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα υπάρξει μια αναμενόμενη εξέλιξη των προγραμματισμένων δεσμεύσεων και καθηκόντων σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας ή ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας ενός κοντινού σας προσώπου. Σήμερα, θα έχετε περισσότερες κοινωνικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές επαφές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot