Αστρολόγος προβλέψεις 07/04 Κυριακή

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Αστρολόγος προβλέψεις 07/04 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Κριό, καλεί τους πάντες να φυτέψουν τους σπόρους για τις καινούργιες σελίδες της ζωής τους. Πάρτε τον έλεγχο και τα ηνία της στα χέρια σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, απ’ όπου σας ωθεί να «μαρκάρετε» τα σύνορά σας. Η μέρα έχει όλες τις καλές προοπτικές, για να χτίσετε όσα θέλετε να έχουν διάρκεια. Να προσέχετε όσα και όσους έχετε, να φροντίζετε όσα και όσους σας κάνουν να νιώθετε οικεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή, μπορεί να βρεθείτε σε μια λεπτή κατάσταση, για την οποία θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι αγοράζοντας λουλούδια ή κάποιο δώρο για μια ειδική περίσταση. Η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη για την εξέλιξη των σχεδίων σας που αφορούν ανακαινίσεις ή βελτιώσεις σε ένα σπίτι ή ιδιοκτησία που έχετε στην κατοχή σας.

Σήμερα αποφύγετε υποσχέσεις και δεσμεύσεις για οτιδήποτε έχει οικονομικό χαρακτήρα. Πολλοί γονείς πρόκειται να βιώσουν διάφορες ανησυχίες σχετικά με τα παιδιά τους. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια δυναμική, συναρπαστική, αλλά και κουραστική μέρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/04 Κυριακή

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες δυσάρεστες επαφές. Η σημερινή θα είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα και γι ‘αυτό δεν πρέπει να επιτρέψετε στα συναισθήματα σας να ελέγχουν τις ενέργειές σας. Σήμερα, θα πρέπει να είστε δραστήριοι, εργατικοί, εφευρετικοί αλλά και έξυπνοι.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/04 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Κυριακή θα έχετε προετοιμάσει κάποια σχέδια για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι ή την ιδιοκτησία σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα προκύψουν επείγοντα καθήκοντα που θα σχετίζονται με αυτά. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ημέρα εργασίας, ενεργητικής δράσης, αλλά με πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Κυριακή θα βιώσετε ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Εάν εργάζεστε σήμερα, θα προκύψουν πιθανές δυσκολίες, δυσάρεστες για εσάς. Θα έχετε μια ανησυχία που θα αφορά κάποια συζήτηση, η εξέλιξη της οποίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή θα περάσετε χρόνο σε συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που θα δώσετε και για το αν θα έχετε την ευκαιρία να τις πραγματοποιήσετε. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας μπερδέψουν, αλλά καμία δεν θα είναι εις βάρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66