Αστρολόγος προβλέψεις 07/06 Παρασκευή

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολόγος προβλέψεις 07/06 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στον Ταύρο νιώθει εξαιρετικά βολικά και οικεία. Έτσι αυξάνει και τη δική σας αντίστοιχη ανάγκη, ώστε να αναζητήσετε όσα σας κάνουν να νιώθετε πιο άνετα!

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους αύριο, αλλάζοντας κάπως το κλίμα. Μέχρι τις 3 Ιουλίου, θα στραφείτε περισσότερο σε όσα διέπονται από χαρά και ποικιλία!

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα, η ενέργειά σας είναι αίσια και δραστήρια. Παραμείνετε δημιουργικοί αλλά και με ανοικτό πνεύμα προς όσα τεκταίνονται. Αν δεν υπάρχει τίποτα σε εξέλιξη, φροντίστε να υπάρξει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή θα είναι μια σημαντική μέρα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η σημασία της, επειδή στις περισσότερες χώρες είναι η τελευταία ημέρα της εργάσιμης εβδομάδας. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν, και πολλοί επίσης θα απολαύσουν κοντινούς περιπάτους ή εκδρομές κοντά στην περιοχή που ζουν.

Σήμερα θα εξαρτιέστε από την καλή διάθεση των ανθρώπων γύρω σας. Πάρτε το ρόλο σας πιο σοβαρά στην οικογένεια ή στην ομάδα ατόμων στο χώρο που εργάζεστε.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 07/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και καθήκοντα. Αλλά η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να αναβάλλετε κάτι για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν συνομιλίες ή αλληλογραφία με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Την Παρασκευή, οι καλές σας προθέσεις μπορεί να πάρουν απροσδόκητη τροπή και να προκαλέσουν μια δυσάρεστη διαμάχη ή παρεξήγηση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς που ζουν σε άλλο σπίτι ή σε άλλη περιοχή. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να εξαγνιστείτε, να διαλογιστείτε ή να κάνετε περιπάτους στη φύση.  Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για πνευματική εργασία. Σήμερα η μόνη αχίλλειος πτέρνα σας θα είναι τα συναισθήματά σας.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα να περιμένετε συναντήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Θα είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε και να βρείτε μια λύση στα οικογενειακά σας προβλήματα. Σε γενικές γραμμές, σήμερα, θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και εύθικτοι. Κάποια νέα που θα αφορούν τη δουλειά σας, τις επιχειρήσεις ή την εκπαίδευση σας μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με ένα κοντινό σας πρόσωπο, πιθανότατα από την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σας για την έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ σας ή για άλλες παρεξηγήσεις. Αν ταξιδεύετε σήμερα, προσέξτε γιατί θα προκύψει κάτι που θα χαλάσει τη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot