Αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Τρίτη

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Διαμένοντας στον Κριό που κυβερνά για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο πολεμιστής πλανήτης φροντίζει να έχετε τον έλεγχο!

Ο Κριός είναι το ζώδιο που βγάζει από όλους τα καλύτερα στοιχεία τους. Ευνοεί την πρωτοβουλία, την διάθεση προόδου και την ανάδυση νέων πτυχών του εαυτού σας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και χειρίζεται τις αλληλεπιδράσεις σας. Ο Υδροχόος είναι ο φίλος και κάθε κοινωνική επαφή. Βρίσκεται νέους και ανανεωτικούς προσεγγίσεων, με ανανεωμένο κριτήριο. Η Σελήνη παραμένει σε κενό πορείας μέχρι αύριο, γι’ αυτό δράστε συνετά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη επικεντρώστε την ενέργειά σας στο να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες. Αποφύγετε την μικροπρέπεια, να είστε εγκάρδιοι, ανεκτικοί και με κατανόηση. Δείξτε ανωτερότητα. Ακόμη και αν βιώνετε απογοήτευση από τις προσωπικές σας υποθέσεις, δώστε στον εαυτό σας το θάρρος να το κάνετε για το καλό σας. Το σύμπαν ξέρει πώς να σας το ανταποδώσει.

Σήμερα κάντε τα πάντα με αγάπη, ακόμη και τα πιο δυσάρεστα πράγματα. Κρατήστε τις σκέψεις σας καθαρές. Μην ενεργείτε βιαστικά ή επιπόλαια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία στη ζωή σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι μια δοκιμασία για τη δύναμη του πνεύματός σας και την καθαρότητα της ψυχής σας.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών ή οικογενειακών επαφών. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή. Επίσης, φέρνει τύχη και αξέχαστες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή… Είτε θα σας αποζημιώσει με κάποιο τρόπο για τις δυσκολίες που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι προάγγελος μιας αλλαγής. Θα βιώσετε μια σύντομη στιγμή άγχους αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας χωρίς συναισθηματικές αντιδράσεις. Ευνοούνται οι καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα έχετε σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με φίλους από κοντά και μακριά. Η μέρα φέρνει σημαντικές συναντήσεις και συνομιλίες με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα αφιερώσετε χρόνο για την ανάπτυξη σχεδίων ή εργασιών σημαντικών. Αυτές θα αφορούν την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Κάποιες εκπλήξεις θα σχετίζονται με συναντήσεις ή επισκέπτες στο σπίτι σας. Μπορεί να συζητήσετε για τα έξοδα των καλοκαιρινών σας διακοπών. Μια προγραμματισμένη ή απροσδόκητη συνάντηση με μια γυναίκα, θα σας προσφέρει χρήσιμες ή σημαντικές πληροφορίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα θέλετε να πάρετε απερίσπαστοι κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε. Η μέρα θα είναι επιτυχημένη, οπότε μην αναβάλλετε ραντεβού, συναντήσεις και εργασίες. Οι αγχωτικές καταστάσεις δεν πρέπει να σας φοβίζουν αλλά να σας κινητοποιούν. Σήμερα διεκπεραιώστε μια επισκευή στο σπίτι σας, κάντε μια ανακαίνιση ή αγοράστε μια οικιακή συσκευή που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia