Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Παρασκευή

A metallic chain with an explosed link.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Και σήμερα η θεά της αρμονίας μετακομίζει: Μετά από τέσσερεις μήνες στους Διδύμους, περνά στα εδάφη του Καρκίνου!

Μέχρι τώρα επικρατούσε η περιέργεια και η προσαρμογή στην καθημερινότητα. Η ατμόσφαιρα θα αλλάξει, θα αποζητάτε την άνεση και τη θαλπωρή σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στους Ιχθύες αλλά σύντομα θα περάσει στον Κριό. Καιρός να γίνετε πιο δραστήριοι, να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Αλλά να κινήστε με σύνεση, καθώς οι Δίας, Πλούτωνας και Κρόνος παραμένουν στον Αιγόκερω… Να ακολουθείτε τους κανόνες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, αρκεί να μην δεσμευθείτε για πολλά πράγματα και σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητο άγχος. Να είστε εκεί που σας χρειάζονται ή όπου σας αρέσει. Ευνοούνται οι δεσμεύσεις που σχετίζονται με εκπαίδευση, εξετάσεις και λοιπά, όπως και η θεραπεία και επίλυση προβλημάτων υγείας. Η ευεργετική επίδραση της ατμόσφαιρας θα είναι αισθητή σε όσους χειρίζονται δικαστικές διαφορές.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL – Καλοκαιρινές απαντήσεις για όλους!

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιαστείτε να αγχωθείτε για κάτι που θα περάσει γρήγορα. Θα καταφέρετε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα σε μια σημαντική προσπάθεια. Οι συναντήσεις σας δεν θα είναι τυχαίες… Μπορεί να αναστατωθείτε από άσχημα νέα, για το πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού σας. Δεν αποκλείεται η επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο ή άλλο ιατρικό ίδρυμα.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα υπάρχει ένταση στη σχέση με τους συγγενείς σας. Μπορεί να ανταλλάξετε άσχημες κουβέντες και κατηγορίες. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Στη δουλειά σας, μάθετε νέα που θα είναι σημαντικά για την καριέρα ή τα σχέδιά σας. Έρχεται κάποιο γεγονός ή νέα που αφορούν έναν συγγενή στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα σκεφτείτε πώς πρέπει να ενεργήσετε σε θέματα κληρονομιάς ή περιουσιακών. Θα χαρείτε με νέα ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Η μέρα θα είναι δύσκολη για όσους ταξιδεύουν. Οι σχέσεις με άτομα που μένουν μακριά, θα είναι συγκεχυμένες και κάπως προβληματικές. Σκεφτείτε πιο προσεκτικά τις ενέργειές σας που σχετίζονται με μια επικείμενη αλλαγή.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή κοιτάξτε πίσω στις προηγούμενες μέρες και αξιολογήστε αν τα πήγατε καλά με τα καθήκοντά σας. Είναι πιθανό ότι λόγω τεμπελιάς, φόβου ή ανασφάλειας δεν καταφέρατε να δείξετε τις πραγματικές σας ικανότητες. Σήμερα είναι πιθανές κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το παρελθόν σας: Γείτονες, συμμαθητές, φίλους, πρώην συναδέλφους και άλλους. Θα έχετε αυξημένες προσδοκίες από μια συζήτηση ή συνάντηση που σχετίζεται με έναν άνδρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75