Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τετάρτη

evdomadiaies-17-2

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο επικοινωνιακός πλανήτης, στρέφει το σκεπτικό σας στην ανάγκη σας για αποκατάσταση. Είναι καιρός πλέον να βάλετε τα πάντα σε σειρά – και στη θέση τους!

Ο Ήλιος από τον Λέοντα σχηματίζει αίσια όψη με τον Δία από τον Τοξότη. Η οπτική σας για τα πράγματα γίνεται πιο θετική και η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα!

Σήμερα θα αναδυθεί το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό. Κάποια πράγματα αλλάζουν και αποκτούν κίνηση. Η Σελήνη σας διατηρεί εστιασμένους σε αυτά που θέλετε να έχουν διάρκεια. Οι αίσιες όψεις της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ενισχύουν την αισιοδοξία σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στα μέσα της εβδομάδας πολλοί από εσάς θα επηρεαστούν από συναισθήματα θλίψης ή νοσταλγίας. Αυτά μπορεί να οφείλονται στη συνειδητοποίηση ότι έφτασε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, το τέλος των διακοπών ή για άλλους λόγους. Πολλοί από εσάς θα μετανιώσουν για χαμένες ευκαιρίες τους τελευταίους μήνες, που τώρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν θα έρθουν ξανά. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με απερίσκεπτες δαπάνες, ληγμένουςλογαριασμούς ή άλλα οικονομικά ζητήματα.

Με λίγη καλή διάθεση μπορεί να δημιουργήσετε την προσδοκία για μια μελλοντική συνάντηση αυτό ή το επόμενο σαββατοκύριακο, με φίλους, κάποιον/α αγαπημένο/η ή με συγγενείς. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και ρομαντικές περιπέτειες, αρκεί να είστε ειλικρινείς στις σχέσεις σας.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα θελήσετε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε τα οικιακά σας καθήκοντα και τα σχέδιά σας για τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα, για να εστιάσετε την προσοχή σας στην εξέλιξη ή την εκτέλεση προηγούμενων σχεδίων και ιδεών. Είναι πιθανό να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό, αλλά δεν θα είναι μεγάλο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που επηρεάζουν την οικογένειά σας ή την επιχείρηση σας. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ευχάριστες συναντήσεις, επισκέψεις και συγκεντρώσεις. Φυλάξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα για να μην χαθούν ή ξεχαστούν σε δημόσιο χώρο, διότι σήμερα θα έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας και δεν θα είστε συγκεντρωμένοι.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, γεμάτη με διάφορες εμπειρίες που θα αφήσουν το σημάδι τους. Είναι πιθανό να βγείτε ραντεβού με μια καινούρια γνωριμία, που θα έχει μια σύντομη παρουσία στη ζωή σας. Μην γυρίζετε την πλάτη στους φίλους σας, μόνο και μόνο επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος ζωής τους. Η μέρα υποδεικνύει κάποιο γεγονός που θα αφορά ένα παιδί ή ένα μωρό, και θα προκαλέσει συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα έχετε περισσότερα κοινά καθήκοντα ή δραστηριότητες με τα μέλη της οικογένειάς σας. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που θα έχει σχέση με ένα κορίτσι ή με μια γυναίκα. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια. Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να προκύψει ξαφνικά κάποια ανησυχία για το σπίτι σας, που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66