Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τρίτη

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τρίτη

Αστρολόγος Η Τρίτη είναι μια μέρα κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ανακάμψετε από κάποιες αναπάντεχες συναισθηματικές εμπειρίες από τη χθεσινή μέρα. Αιτία για αυτά τα δυνατά συναισθήματα μπορεί να είναι κάποια νέα που θα σχετίζονται με έναν άντρα νεαρής ηλικίας.

Την Τρίτη, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε αλλά καλό θα ήταν να απασχοληθείτεμε πράγματα που δεν απαιτούν πολλή προσπάθεια από εσάς.

Την Τρίτη είναι πιθανά κάποια ταξίδια ή επισκέπτες από άλλα μέρη. Οι επαφές σας με ανθρώπους από άλλες πόλεις ή χωριά θα είναι επωφελείς.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες που θα έχουν αίσιο τέλος. Μπορεί να έχουν σχέση με κάποιες αλλαγές που θα συμβούν στην οικογένεια σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και επαφές που θα σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές γενιές. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή απροσδόκητη επαφή με μια γυναίκα από το παρελθόν σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα εξετάσετε τις ενέργειες κάποιου που πιστεύετε ότι σας είπε ψέματα ή σας εξαπάτησε. Θα πάρετε μια δύσκολη απόφαση για κάποιον φίλο, που έχει κατά κάποιο τρόπο καταχραστεί την καλοσύνη σας. Την Τρίτη θα βιώσετε μια έκπληξη που θα σχετίζεται με κάποια νέα ή με γεγονότα στην οικογένεια σας. Σήμερα, ο,τιδήποτε σας πανικοβάλλει θα αποδειχθεί προάγγελος για κάτι καλό στη ζωή σας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα περάσετε όμορφα με πνευματικές δραστηριότητες, αλληλογραφία και άλλα. Χρησιμοποιήστε τη σημερινή μέρα για να μάθετε κάτι καινούργιο, να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο ή να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Στην ερωτική σας ζωή, θα βιώσετε κάποια πράγματα που δεν περιμένατε ή που δεν είστε έτοιμοι για αυτά.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/08 Τρίτη

Για τους περισσότερους από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα. Σήμερα, θα επωφεληθείτε από παλιούς γνωστούς, από τις γνώσεις ή την εμπειρία σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για όμορφες συναντήσεις και ρομαντικά ραντεβού. Αποφύγετε οποιαδήποτε εκδήλωση εξαπάτησης ή χειραγώγησης γιατί στο τέλος θα την πατήσετε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera