Αστρολόγος προβλέψεις 07/09 Δευτέρα

zwdia-astrologia

Αστρολόγος προβλέψεις 07/09 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της στον γήινο Ταύρο θεωρείται εξαιρετική, μιας αφορά την προσγείωση και τη σταθερότητα!

Όλες οι πτυχές της Σελήνης θα είναι αίσιες σήμερα, για να καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Θα έχετε ευχάριστες ιστορίες να πείτε στο τέλος της ημέρας!

Ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και ενισχύει τη δραστηριότητά σας. Σας βελτιώνει από μέσα προς τα έξω, ώστε να αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή των «περιορισμών»!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα οι ενέργειές σας θα εξαρτηθούν από όσα κάνατε χθες. Θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη τους άλλους ανθρώπους στην ζωή σας: Συγγενείς, συναδέλφους ή φίλους. Δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Είναι σημαντικό να μάθετε να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε.

prodosia

Εάν νομίζετε ότι έχετε επιβαρυνθεί πολύ, ότι η ζωή σας είναι δύσκολη, εξακολουθείτε να μην ξέρετε τι θα συμβεί στο μέλλον… Αυτό δεν σημαίνει να περιμένετε τα χειρότερα, σημαίνει να εκτιμήσετε όσα έχετε τώρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από την ικανότητα να επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Μην γίνεστε αγενείς, ανυπόμονοι ή αρνητικοί. Σε γενικές γραμμές, όσο λιγότερο μιλάτε τόσο το καλύτερο για εσάς!

Αστρολόγος προβλέψεις 07/09 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα θα είναι μια σχετικά ήρεμη και καλά προγραμματισμένη μέρα. Βασιστείτεστην διαίσθησή σας και στο πρόγραμμα που έχετε κάνει. Ευνοούνται οι επαφές με δικαστικά όργανα και αξιωματούχους επιβολής του νόμου. Θα μπορέσετε να αναπτύξετε κάποιες αλλαγές που ξεκινήσατε χθες. Χρησιμοποιήστε τη μέρα για αγορές σημαντικών ή ακριβών αντικειμένων, είτε δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποιο ακίνητο.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η μέρα θα είναι κάπως τεταμένη, καθώς πρέπει να κάνετε όσα δεν κάνατε χθες. Έχετε περισσότερα καθήκοντα για οικονομικές υποθέσεις, η εξέλιξη των οποίων δεν εξαρτάται μόνο από εσάς. Οι ευκαιρίες σας θα είναι περιορισμένες. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ή κάποιο γεγονός με μια γυναίκα. Οι εκπλήξεις θα σχετίζονται κυρίως με χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία 05-12/09 Νέα συμβάντα στην ζωή των ζευγαριών

zodia-astra-tarot

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα φέρει πρόοδο και επιτυχία, σε πράγματα που σας έχουν δυσκολέψει ή έπρεπε να αναβάλλετε για λόγους πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Θα ασχοληθείτε με άτομα που χρειάζονται βοήθεια, τις συμβουλές σας ή να τους διδάξετε κάτι. Θα έχετε πολλές θετικές σκέψεις και ευκαιρίες, οπότε αποφύγετε κόλπα, χειρισμούς ή πιέσεις. Στους άνδρες θα δοθεί μια ευκαιρία, την σημασία της οποίας δεν πρέπει να υποτιμήσουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/09 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και την ανάπτυξη επαφών με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και πόλεις. Για μερικούς, ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να έχει στόχο την επίλυση κάποιου προβλήματος. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα, να είστε πιο δοτικοί με το ταίρι σας. Η μέρα ενθαρρύνει τις νέες γυναίκες να πραγματοποιήσουν σημαντικά σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75