Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Δευτέρα

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στο Υδροχόο, ευνοεί τη διεύρυνση του κύκλου σας με επαφές. Ελάτε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς!

Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνα με τον Ερμή από τον Σκορπιό και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτές είναι όψεις που απαιτούν από πλευρά σας δημιουργικότητα… Κάντε επιδέξιους ελιγμούς!

Ο Ήλιος από τον Ζυγό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Βρίσκεστε σε ευνοϊκές διαπραγματεύσεις. Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας και μην χάνετε την εστίαση στους στόχους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με την ανάγκη να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Για μερικούς από εσάς, αυτές θα έχουν σχέση με ένα παιδί. Για κάποιους με χρήματα, για άλλους με την οργάνωση ή τη συμμετοχή σας σε ένα σημαντικό γεγονός στη διάρκεια της εβδομάδας. Σε γενικές γραμμές, οι τάσεις της σημερινής μέρας για την εξέλιξη των γεγονότων θα είναι θετικές. Θα είναι σημαντικό να μην επιστρέψετε σε προβλήματα ή δυσάρεστες εμπειρίες από την περασμένη εβδομάδα.

Αν κάποια ενταθούν σήμερα, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε νέα προβλήματα ή να επιδεινώσετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις, ειδικά με ανθρώπους στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου και του Σκορπιού. Αντισταθείτε σήμερα σε κάποια απαισιοδοξία για γεγονότα ή καταστάσεις στο σπίτι σας… Καθεμία από αυτές θα έχει μια αόρατη αλλά ευνοϊκή εξέλιξη για εσάς.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων και των δεσμεύσεων σας: Ειδικά εκείνων που σχετίζονται με κάποιο συμβόλαιο ή κάποια έγγραφα. Θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε τι θέλετε να κάνετε σήμερα. Η Δευτέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να είναι ένα ρομαντικό μήνυμα, μια ερωτική εμπειρία, ένα καινούργιο ραντεβού και άλλα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη αληθινών σχέσεων αγάπης. Αν προκύψουν προβλήματα, θα είναι μόνο για να δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα κάποιος από τους συντρόφους. Να είστε αισιόδοξοι. Μια πρόταση ή συζήτηση με ένα άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα αποτελέσει τροφή για σκέψη.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βάλετε σε προτεραιότητα τα οικογενειακά σας καθήκοντα και τις ευθύνες σας. Θα έχετε περισσότερες συνομιλίες με συγγενείς, από κοντά και μακριά. Μια συζήτηση ή κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, θα σας δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση ή θα σας δώσει ελπίδα για κάτι. Αυτή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς: Δεχτείτε τη και ενεργήστε για την εκπλήρωση των σχεδίων και των ονείρων σας. Και μην ξεχνάτε τη δύναμη που έχει ένα χαμόγελο.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα νιώθετε κουρασμένοι, με ασταθή συναισθήματα και διάθεση. Η συνάντηση ή η συζήτηση με έναν άντρα, μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε για λίγο. Αλλά γενικά θα είστε σε αναμονή για μελλοντικά γεγονότα και εμπειρίες. Σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με σοβαρά οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε πρώτα να βγείτε από το συναισθηματικό τέλμα που έχετε πέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66