Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 07/10 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Ζυγό που βρίσκεται, ο ζωοδότης πλανήτης φροντίζει να αδράξετε τους καρπούς των κόπων που έχετε σπείρει. Η γνώση που αποκτάτε, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πάντα σε σειρά. Όλα είναι θέμα συμβιβασμών!

Η Σελήνη βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της χάσης της στην Παρθένο. Ασχοληθείτε με την υγιή καθημερινότητά σας, να βάλετε τάξη στα θέματά σας με επιμέλεια. Αύριο θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, γι’ αυτό να έχετε έτοιμη τη λίστα των προθέσεών σας!

Ο Ζυγός αφορά την ομορφιά, την αρμονία, την ισορροπία, τη συνεργασία και φυσικά τις σχέσεις. Ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Ζυγό ενισχύοντας τις συνεργασίες με ενημέρωση. Όλες οι συνθήκες ευνοούν τα νέα ξεκινήματα!

zodia-taro-45

Σήμερα Κυριακή θα υπάρχει λόγος για περισσότερα τηλεφωνήματα και συναντήσεις για να συζητήσετε διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Πιθανότατα, θα σχετίζονται με θετικά ή ιδιαίτερα συναισθήματα και εμπειρίες. Η σημερινή μέρα θα φέρει νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η συνάντηση με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα θα έχει ευεργετική επίδραση στην ψυχική σας κατάσταση.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις στην οικογένεια σας για οικονομικά ζητήματα αλλά δεν θα οδηγηθούν σε μια λογική λύση. Την Κυριακή, πολλοί από εσάς θα έχουν ιδιαίτερες συναισθηματικές εμπειρίες που θα αποτελούν τη συνέχεια της χθεσινής τάσης προς τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα είναι καλό να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας (αν και πολλοί από εσάς δεν θα έχουν άλλη εναλλακτική λύση). Ορισμένα προβλήματα ή καταστάσεις αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον σας θα είναι η αιτία διαφόρων προβλημάτων υγείας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να προσπαθήσετε να επιλύσετε τα προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα, διότι θα έχετε την τάση να μην αποδέχεστε διαφορετική άποψη από τη δική σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, ακόμα και αν δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε, θα βρείτε έναν λόγο για να το κάνετε. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα θα είναι οι αρνητικές σας σκέψεις. Η Κυριακή μπορεί να είναι μια αξιομνημόνευτη μέρα για σας. Κάποιο γεγονός μπορεί να σας εκπλήξει.

zodia-543

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια ασαφής ή μεταβαλλόμενη ημέρα, ειδικά εάν υπάρχει ένα ταξίδι στα σχέδιά σας (ανεξάρτητα από το πόσο μακρινό θα είναι). Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες αλλαγές σχετικά με αυτό το ταξίδι ή με κάποια άλλα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού, ιδιαίτερα αν ζουν σε άλλο μέρος.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση σήμερα ή θα συμμετέχετε σε μια εκδήλωση (εμπειρία) που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Μην ασχολείστε με ίντριγκες, κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια για τις ζωές των άλλων σήμερα. Τα λόγια που θα πείτε σήμερα, μπορεί αύριο να γυρίσουν εναντίον σας. Οι προσδοκίες σας για την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν, πιθανόν επειδή δεν θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66