Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Πέμπτη

imerisies-14314

Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, φροντίζει να κερδίζετε σοφία μέσω της εμπειρίας!

Ο Δίας διαμένει στον Τοξότη σχεδόν έναν χρόνο. Καταφέρνει να διευρύνει την οπτική σας σε πολλούς τομείς. Πολλά θέματα που διαχειρίζεστε, αποκτούν μεγαλύτερη αξία! Ο Δίας θα περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου. Από εκεί, μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα ασχοληθεί με τη δομή της ζωής σας!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες. Όλα θα κυλήσουν ομαλά, όσο ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα κατά την οποία πιθανότατα θα έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε μερικές από τις μικρές χαρές της ζωής. Η προσωπική και η ερωτική ζωή των ατόμων στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα είναι ενδιαφέρουσα ή θα τους προσφέρει μερικές ξεχωριστές εμπειρίες. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε κάτι για να χειροτερέψετε παρεξηγήσεις ή προβλήματα, επειδή θα έχετε εσφαλμένη εκτίμηση της κατάστασης.

Στην πραγματικότητα η συνολική εικόνα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για εσάς, αρκεί να μην κατευθύνεστε μόνο από τα συναισθήματα και τις προκαταλήψεις σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι άστατες ή η εξέλιξη τους θα είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί με μία λέξη. Οι λέξεις ή οι ενέργειες μιας γυναίκας στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα σας κάνει να αναρωτηθείτε ποια είναι τα πραγματικά της κίνητρα.

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μην αγνοήσετε καμία πληροφορία ή συμβουλή που θα λάβετε. Κανείς δεν θα σας πιέσει να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις ή να κάνετε κάτι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και να έχετε ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες. Η σημερινή μέρα φέρνει πολλές πληροφορίες, τηλεφωνήματα, αλληλογραφία και άλλες επαφές διαδικτυακές ή μη. Θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον την εξέλιξη κάποιου γεγονότος στη ζωή μιας γυναίκας.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα είναι πιθανό να φροντίσετε τη δική σας ή την υγεία ενός συγγενή σας. Αν δυσκολεύεστε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα ή μια δυσάρεστη κατάσταση, μάλλον είναι απίθανο να επιτύχετε σήμερα την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων. Σήμερα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να πιστέψετε ότι τα προβλήματα που σας απασχολούν θα έχουν μια πιο ευνοϊκή εξέλιξη. Θα επιτύχετε στα σχέδιά σας που σχετίζονται με θέματα υλικής φύσεως.

tarw-taro-xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή να κερδίσετε έσοδα από κάπου. Σήμερα κάποιος θα σας δώσει σωστές συμβουλές ή θα σας βοηθήσει σε μια σημαντική κατάσταση – και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Την Πέμπτη πολλοί από εσάς θα βιώσουν ένα μικρό θαύμα στη ζωή τους, που θα τους δείξει ότι υπάρχουν παράξενα πράγματα που δεν είναι πάντα ορατά.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα ανησυχήσετε για την εξέλιξη των σχεδίων που θα πρέπει να εκπληρώσετε. Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα προς όφελός σας, αρκεί να μην ενεργήσετε επιπόλαια σχετικά με τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, σε μια απροσδόκητη κατάσταση ή συνάντηση. Οι οικονομικές υποθέσεις μπορεί να αποτελέσουν προτεραιότητα για εσάς. Σε γενικές γραμμές, οι υποθέσεις που σχετίζονται με έγγραφα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66