Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Τετάρτη

erwtikes-12314

Αστρολόγος προβλέψεις 07/11 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Τοξότη όπου βρίσκεται, σας παράσχει μια εξαιρετικά αισιόδοξη οπτική στο μέλλον. Τώρα θα έχετε το περιθώριο να μάθετε πολλά!

Ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 16 Νοεμβρίου. Θα την ολοκληρώσει και πάλι στον Σκορπιό, αφού γυρίσει ορθόδρομος στις 6 Δεκεμβρίου. Τότε θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να επεξεργαστείτε. Όσα χειριζόσασταν για έναν χρόνο, θα σας είναι πλέον ανοικτά και διαθέσιμα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Στην 15η μοίρα του θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη. Αυτά που δίνετε στη ζωή σας, είναι αυτά ακριβώς που θα λάβετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη σίγουρα θα είναι μια ημέρα έντονων αντιθέσεων. Από τη μία πλευρά, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρη για κάποιους από εσάς, και από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας στερήσει κάτι. Όλα θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις που έχετε λάβει μέχρι στιγμής. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας μπορεί να πάρουν κάποιο μικρό χρηματικό ποσό αναπάντεχα. Δεν χρειάζεται να προκαλέσετε την τύχη σας, με διάφορες βιαστικές ενέργειες από την πλευρά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια για τους άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών, ειδικά αν σχετίζονται με κάποιο σημαντικό στόχο ή έργο. Εάν αφήστε τον εαυτό σας να εμπλακεί σε μια σύγκρουση σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι για τις δυσάρεστες συνέπειες. Την Τετάρτη μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο έξοδο για ένα παιδί, το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τετάρτη κρύβει μια εμπειρία που θα σας εκπλήξει, Σήμερα, οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα αφορούν τις συναλλαγές σας και τις δεσμεύσεις σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για αγορές που είναι σημαντικές για το σπίτι ή την εργασία σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια χειρονομία ή ένα δώρο από ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σήμερα θα αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις με τους εκπροσώπους των τριών αυτών ζωδίων. Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για την σταθεροποίηση της συναισθηματικής κατάστασης στο σπίτι σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για μια πρόταση γάμου, για τον προγραμματισμό ενός αρραβώνα ή γάμου.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα ανησυχήσετε ή θα πανικοβληθείτε για κάτι. Οι λόγοι για αυτό θα σχετίζονται κυρίως με τις προσδοκίες σας για τα πράγματα , που καθυστερούν ή δεν προχωράνε. Μη βασιστείτε σε άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού σήμερα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα επιβαρυνθείτε περισσότερο με διάφορα καθήκοντα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την εργασία σας. Το καλό είναι ότι θα έχετε αρκετή ενέργεια και πόρους για να ταυλοποιήσετε. Η Τετάρτη φέρνει χρήματα στην οικογένεια ή μέσω της εργασίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio