Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τρίτη

wet-dice-black-red

Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Κριό που κυβερνά, απ’ όπου δίνει σε όλους ενέργεια να κάνουν τα νέα ξεκινήματα που θέλουν!

Ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια θέση που δείχνει ότι, με πειθαρχημένη σκέψη, μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σήμερα ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι, θα βγείτε νικητές από κάθε διάλογο!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Η μέρα είναι ιδανική για να φανείτε χρήσιμοι σε άλλους – και να το απολαύσετε καθ’ οδόν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τρίτη, ίσως εξακολουθείτε να είστε υπό την επήρεια κάποιων αρνητικών συναισθημάτων και εμπειριών από τις προηγούμενες μέρες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε σχέση με μια έντονη και δυσάρεστη σύγκρουση, που σας έχει αφήσει κάποια συναισθήματα πικρίας. Σήμερα μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές με έναν άντρα που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη.

Κάποια φίλη ή συγγενής θηλυκού γένους θα προσελκύσει την προσοχή σας με τα προβλήματα της ερωτικής της ζωής. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τις οικονομικές υποθέσεις και τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη δεν θα σας εκπλήξει με απροσδόκητα γεγονότα. Σε λίγο καιρό θα εστιάσετε την προσοχή σας στο πώς θα εφαρμόσετε τα αρχικά σας σχέδια. Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε ή να συναντηθείτε με φίλους. Ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα θα αποτελέσει θέμα για συζητήσεις και σχόλια.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα μπορεί να έχετε μια μέρα γεμάτη με ενδιαφέρουσες και αξέχαστες εμπειρίες. Η Τρίτη υποδεικνύει εκπλήξεις ή την εμφάνιση νέων ευκαιριών που θα απαιτήσουν από εσάς να πάρετε νέες ή σημαντικές αποφάσεις. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για δικαστήρια και αγωγές, και για να ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη ένταση στα καθημερινά σας καθήκοντα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες νέες περιστάσεις ή νέες επείγουσες δεσμεύσεις. Το σημαντικότερο από όλα θα είναι να εκτελέσετε με υπευθυνότητα τα εργασιακά σας καθήκοντα. Έτσι θα μπορέσετε να θυμάστε τη σημερινή μέρα με συγκεκριμένες επιτυχίες ή να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα εάν είστε ανοιχτοί σε καινούργιες εμπειρίες ή στους ανθρώπους που θα εμφανιστούν στη ζωή σας σήμερα. Θα προκύψει μια θετική εξέλιξη στην οικογένεια και τις οικιακές σας υποθέσεις. Με ό,τι και αν ασχοληθείτε σήμερα που θα είναι σημαντικό για το σπίτι σας θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia