Αστρολόγος προβλέψεις 08/05 Τετάρτη

ζωδια-αστρολογος-α

Αστρολόγος προβλέψεις 08/05 Τετάρτη

Αστρολόγος προβλέψεις Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης διαμένει στον Ταύρο μέχρι και τις 21 Μαΐου. Να δίνετε πολλή σημασία στους τομείς που επενδύετε την ενέργειά σας. Αυτοί αναμένετε να είναι και οι τομείς που θα αναπτυχθούν περαιτέρω στη διάρκεια της χρονιάς!

Στον Ταύρο βρίσκεται και ο Ουρανός. Από αυτή τη θέση του φροντίζει να σας παράσχει περισσότερες πληροφορίες και όσα σημαντικά πρέπει να οικοδομήσετε στο εξής!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα. Από εκεί στρέφει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτικού και της οικογένειας. Ασχοληθείτε με όσα σας κάνουν να νιώθετε βολικά και άνετα: Αυτή είναι η εποχή για να δημιουργήσετε ευχάριστες αναμνήσεις!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις

Την Τετάρτη, θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε ο,τιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας. Το πιθανότερο είναι ότι τα σχέδιά σας μπορεί να μπερδευτούν, λόγω ενεργειών ή γεγονότων που αφορούν ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας. Η αστάθεια των γεγονότων σήμερα, η αδυναμία να ελέγξετε ο,τιδήποτε, θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό ή θα σας κάνουν κακοδιάθετους.

Μην μπερδεύετε τον έρωτα με τα προσωπικά ή τα οικονομικά σας συμφέροντα και επιθυμίες σήμερα. Ακούστε τις συμβουλές μιας γυναίκας που είναι μεγαλύτερηαπό εσάς. Ακόμη και αν δεν πάρετε στα σοβαρά τα λόγια της, θα βρείτε σε αυτά κάτι σημαντικό ή χρήσιμο για εσάς.

Διαβαστε στο  Μαύρη Σελήνη Λίλιθ στους Ιχθύες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 08/05 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με τις φιλικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να κάνετε έναν συμβιβασμό, να είστε διπλωματικοί διότι μόνο έτσι θα επιτύχετε. Την Τετάρτη, θα βιώσετε διάφορα γεγονότα σχετικά με συναντήσεις, ταξίδια, αλλαγές και άλλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα καθήκοντα που σχετίζονται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας, πιθανόν από τον συγγενικό σας κύκλο. Την Τετάρτη, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στους φίλους ή τους συγγενείς σας που αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα. Την Τετάρτη, μπορεί να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα συζητήσετε για τα προσωπικά προβλήματα ενός ατόμου που ανήκει στον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο. Σήμερα θα λάβετε διάφορα νέα ή θα βιώσετε αναπάντεχα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή εξαιτίας μη ρεαλιστικών προσδοκιών για τον/τη σύντροφό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη μην είστε απαισιόδοξοι, αλλά αποφύγετε και την υπερβολική αισιοδοξία. Η σημερινή είναι μια μέρα καλά μελετημένων λόγων και πράξεων. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα καλό θα είναι να επιλυθούν κάποια άλλη πιο ευνοϊκή στιγμή. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο μικρό ποσό στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Διαβαστε στο  Μαύρη Σελήνη Λίλιθ στους Ιχθύες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot