Αστρολόγος προβλέψεις 08/06 Σάββατο

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 08/06 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας παραμένει στον Αιγόκερω που κυβερνά, εφιστώντας την προσοχή σας σε όσα είναι σημαντικά. Φροντίστε την μελέτη σας με πρόγραμμα και να προσέχετε την υγεία σας. Αλλάξτε όσα δεν σας ικανοποιούν στην εμφάνιση αλλά και τις συνήθειές σας!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στις παρυφές του Ταύρου. Από εκεί σας καλεί να απελευθερωθείτε από δεσμά του παρελθόντος και να συμβιβαστείτε με τα δεδομένα σας. Η Αφροδίτη θα περάσει αργότερα στους Διδύμους.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Διατηρεί στην ατμόσφαιρα την ανάγκη για ειλικρίνεια, ακεραιότητα και θετική ενέργεια. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στην Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή σας στην τάξη: Είναι καιρός να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και θέματα, να φτάσετε στην επιθυμητή ισορροπία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε την ισορροπία σας και να επιτύχετε σταθερότητα, κυρίως σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε ή να κάνετε κάτι καλό για έναν άντρα από τον στενό σας κύκλο. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν μια ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για επιχειρηματικά σχέδια ή συναντήσεις με γυναίκες. Μπορεί να χαρείτε με κάτι που θα κάνει το παιδί σας ή απλώς να σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι για κάποιο λόγο.

zwdia – love

Αστρολόγος προβλέψεις 08/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις. Πιθανόν οι περισσότερες από αυτές θα σχετίζονται με ανθρώπους με αντικρουόμενους χαρακτήρες. Για αυτό το λόγο, μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να τις εκπληρώσετε. Σήμερα μπορεί να προκύψει κάποια ένταση και να επηρεάσει τις σχέσεις στην οικογένειά σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν την ημέρα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά να κάνετε. Θα είναι μια καλή μέρα για κοντινά ταξίδια και για να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις και σχόλια. Θα μάθετε νέα σχετικά με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

tarw-taro-xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για μικρές αλλά και για σημαντικές επιτυχίες. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα ή με ένα άλλο ευχάριστο γεγονός. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις επειδή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη και την πρόοδο σας και είναι κρίμα να μην την αξιοποιήσετε αναλόγως.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα φέρει χρήματα ή πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου. Αυτό θα επιδράσει θετικά στη διάθεσή σας ή θα σας φέρει περισσότερα χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σήμερα θα συζητήσετε διάφορες ιδέες ή προτάσεις για δουλειά. Σήμερα η σχέση σας με φίλους ή συγγενείς θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia