Αστρολόγος προβλέψεις 08/07 Τετάρτη

astrologia-martioy-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 08/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης διαμένει στον Καρκίνο, όπου κινείται ανάδρομος από τις 18 Ιουνίου. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 12 Ιουλίου, δίνοντάς σας το έναυσμα να προχωρήσετε μπροστά!

Στο μεταξύ, ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να επουλώσετε και να αποκαταστήσετε ό,τι αφορά το σπιτικό και την οικογένειά σας. Σήμερα το πρωί θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη από τον τολμηρό Κριό. Η όψη σας ενθαρρύνει να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Υδροχόο. Αλλά σύντομα θα βγει από αυτό, καθώς θα περάσει στα ύδατα των Ιχθύων. Η μετάβαση θα σας δώσει την έμπνευση να χειριστείτε αρκετά από τα θέματά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη είναι σημαντικό όχι μόνο να είστε δραστήριοι, αλλά και να βάλετε ιδέες, συναίσθημα και καινοτομία σε ό,τι κάνετε. Ευνοούνται μερικές αλλαγές, ακόμα και κάτι μικρό στην προσωπική σας ζωή, το σπίτι, τη δουλειά ή τις φιλίες σας. Αλλάξτε κάτι στην καθημερινότητά σας. Μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ή από τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δώστε ελευθερία στον εσωτερικό σας εαυτό. Όχι στον εγωισμό – αλλά στο κομμάτι του εαυτού σας που θέλει να ζήσει με γνώμονα την καλοσύνη.

Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα είναι αποτέλεσμα ενεργειών σας από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας. Εάν είναι καλές, σημαίνει ότι είστε σε αρμονία με τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας. Εάν είναι κακές, το λάθος είναι αποκλειστικά δικό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/07 Ερωτική συνεύρεση – Εξηγήσεις

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα λάβετε μια σημαντική απόφαση για την οικογένειά σας. Θεωρείτε ότι είναι κάτι που θα δώσει θετική εξέλιξη στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα εκπλαγείτε από ειδήσεις που σχετίζονται με φίλους. Είναι πιθανό να νιώσετε μια μικρή αδιαθεσία που θα περάσει γρήγορα. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν παρανοήσεις ή διαφωνίες με συγγενείς ή φίλους. Μπορείτε να εναρμονίσετε τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις. Κάποιο απροσδόκητο γεγονός θα σας κάνει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Να περιμένετε μια τηλεφωνική κλήση, μια επιστολή ή ένα έγγραφο που θα καθορίσει τις ενέργειές σας για τις επόμενες δυο-τρεις μέρες.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα χαρείτε με συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή νέα που σχετίζονται με φίλους ή συγγενείς. Η μέρα φέρνει επιτυχία σε υποθέσεις που έχετε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Ενδεχομένως να λάβετε ειδήσεις που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικά έγγραφα ή οικονομικές σχέσεις. Ενδέχεται μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία, τη ζεστασιά και την αγάπη γύρω σας. Ακόμα κι αν σας προκαλούν αρνητικοί άνθρωποι, έχετε αρκετή δύναμη και θέληση για να διατηρήσετε τη θετική σας διάθεση. Ορισμένοι θα πρέπει να δεσμευτείτε για τη φροντίδα κάποιου συγγενή. Η Τετάρτη ευνοεί τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9