Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Πέμπτη

20121211-alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας κινείται ακόμη ανάδρομος στον Τοξότη, από τις 10 Απριλίου. Σε αυτό το διάστημα σας βοήθησε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, να λήξετε άλλα, να μάθετε και να ωριμάσετε. Ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 11 Αυγούστου. Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα. Από εκεί θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Δία, που θα σας ευνοήσει με αφοσίωση και προστασία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Εστιάζετε σε όσα επενδύετε τον χρόνο, την ενέργεια και τα χρήματά σας!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, για να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Θα βγει από το κενό πορείας για να περάσει στον Τοξότη. Η διάθεση και η ενέργειά σας ανορθώνονται, όλα διευρύνονται προς την πιο θετική κατεύθυνση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για την έναρξη νέων σχεδίων και δεσμεύσεων, με την προϋπόθεση ότι δείξατε υπομονή χθες και έχετε σκεφτεί καλά τις μελλοντικές σας ενέργειες. Σήμερα μην μείνετε σπίτι και μην απομακρύνεστε από τους ανθρώπους, είτε τους γνωρίζετε είτε όχι. Θα υπάρξουν εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια της Παρθένου, του Αιγόκερω ή του Ταύρου, θα προκύψουν εύκολα παρεξηγήσεις ή αντιφάσεις.

Η κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας που δεν μένει μαζί σας, θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις με την οικογένειά σας ή συγγενείς και φίλους. Την Πέμπτη να περιμένετε νέα ή σημαντικές πληροφορίες από μια γυναίκα. Αυτές θα καθορίσουν την εξέλιξη κάποιων από τα σχέδιά σας, και θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια ή συμβουλή.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη θα πρέπει να συζητήσετε τις ενέργειές σας με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συναδέλφους σας προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργειαή απόφαση προσωπικής ή επαγγελματικής φύσεως. Θα χαρείτε με κάποια νέα ή κάποιο γεγονός που μπορεί να είναι σημαντικό για την οικογένειά σας ή την κοινότητα στην οποία ζείτε. Σε γενικές γραμμές, η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Παρόλα αυτά, μην έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα για τις σχέσεις σας με τις γυναίκες και την ικανότητά σας να επικοινωνείτε μαζί τους. Μπορεί να βιώσετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες με μια γυναίκα που δεν ζει στην πόλη σας ή κάποια που γνωρίζετε μόνο διαδικτυακά. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ένα άτομο που σας κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις. Αναρωτηθείτε
γιατί συμβαίνει αυτό.

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε αποφασιστικοί στην επίλυση οποιονδήποτε προβλημάτων που σας προκαλούν δυσφορία τις τελευταίες ημέρες. Αποφύγετε να φερθείτε με αγένεια σε συναδέρφους ή πελάτες. Σήμερα, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα χρειαστούν περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον στη ζωή τους. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα εξαρτηθεί όχι μόνο από όσα παίρνετε από τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά και από αυτά που τους δίνετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε νέες εξελίξεις σε παλαιότερα σχέδια ή ιδέες. Τυχόν εκπλήξεις θα είναι ευχάριστες, αλλά θα έχουν μια σύνδεση με το παρελθόν ή με τις ενέργειές σας τις προηγούμενες τρεις ημέρες. Σήμερα είναι σημαντικό να αποφύγετετις συγκρούσεις για οικονομικούς λόγους. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με νεαρά άτομα που επηρεάζονται εύκολα (από συγγενείς ή φίλους). Οι άντρες που γεννήθηκαν στα ζώδια του Νερού, θα έχουν μια ευνοϊκή ημέρα για την εξέλιξη των οικονομικών και υλικών τους καθηκόντων και σχεδίων. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να δώσετε ή να λάβετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot