Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Σάββατο

erwtikes-2322014

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, προκειμένου όλοι να καθορίσετε ή να επανορθώσετε τομείς της ζωής σας!

Η αλήθεια είναι ότι τα γεγονότα αυτής της χρονιάς δεν έχουν αφήσει σχεδόν τίποτα ίδιο… Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω στις 17 Δεκεμβρίου, γι’ αυτό σας προετοιμάζει!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Κριό, όπου θα παραμείνει και αύριο. Πρέπει να πάρετε την ηγεσία της ζωής σας, η ατμόσφαιρα ευνοεί την επιτυχή έκβαση των δράσεών σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα θα έχετε περισσότερες ανησυχίες και ευθύνες. Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας που θα απαιτήσει πιο ειδική φροντίδα. Αυτού του είδους τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν περισσότερο τους ηλικιωμένους συγγενείς σας. Ίσως λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα άτομο που γνωρίζετε. Η μέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή σε ενέργειες που σχετίζονται με αλλαγές. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες ή ευχάριστες εμπειρίες σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες σας. Υπάρχουν πιθανότητες να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα στην εργασία ή στο σπίτι σας. Ενδέχεται να προκληθεί μια σύντομη στιγμή άγχους ή πανικού στη σχέση σας με μια γυναίκα. Θα έχετε επαγγελματικές συζητήσεις, που θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε μια σύγκρουση με μια γυναίκα!

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα που μπορεί να οφείλονται σε απροσδόκητα νέα. Θα εμφανιστούν και ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητές σας ή θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις. Να είστε πρακτικοί και συνετοί στα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από άλλο μέρος, στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα αφιερώσετε χρόνο για να συναντήσετε φίλους, να αποδράσετε στη φύση, να πάτε σε ένα εστιατόριο ή μια καφετέρια. Θα λάβετε νέα που περιμένατε, με κάποια καθυστέρηση λόγω διαφόρων περιστάσεων. Κάποια από αυτά τα νέα ή γεγονότα θα έχουν σχέση με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Η μέρα ευνοεί τις επαγγελματικές συναντήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο είναι μια μέρα ξεκούρασης. Μην επιβαρύνεστε με πολλές δεσμεύσεις και εργασίες. Απαλλαγείτε από τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Ξεχάστε τις κακές στιγμές που βιώσατε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Φορτίστε τις μπαταρίες σας μέσω συναντήσεων με καλούς φίλους, επισκέψεων σε ενδιαφέροντα μέρη ή με μια βόλτα στη φύση. Αποφύγετε τις επαφές με έναν άντρα που γνωρίζετε ότι είναι άπιστος ή πονηρός. Οι άνθρωποι στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη θα έχουν καλή επίδραση πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65