Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Τετάρτη

ζωδια-αστρολογος-α

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Τετάρτη

Την Τετάρτη, θα είστε πρόθυμοι να βρείτε μια λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα ή να το τερματίσετε με μια πληρωμή. Θέλετε να αρχίσετε τη μέρα σας αύριο χωρίς αυτό το βάρος στους ώμους σας. Οι περιστάσεις θα είναι στο πλευρό σας, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία σήμερα. Οι οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν επίσης μια καλή εξέλιξη, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με κάποιο θεσμό ή με κάποια υπηρεσία.

Η προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία η δική σας ή κάποιου μέλους της οικογένειας σας θα αποτελέσει λόγο για ευχάριστα συναισθήματα στο σπίτι σας. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή, αλλά η εξέλιξη της θα είναι διαφορετική για καθέναν από σας.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις, που αφορούν το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια καλή εξέλιξη των οικονομικών σας σχεδίων. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες ή νέα σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση ή την εργασία σας. Σήμερα θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, πράγμα που μπορεί να σας παρακινήσει σε ενέργειες για τις οποίες μάλλον θα μετανιώσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Τετάρτη

Η Τετάρτη μπορεί να εκπλήξει εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, με μια συνάντηση ή με μια νέα γνωριμία. Σήμερα είναι πιθανόν να έχετε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στην επίλυση τυχόν προβλημάτων και παρανοήσεων. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να σας φανούν πολύ ενδιαφέρουσες αρχικά, αλλά η εξέλιξή τους δε θα διαρκέσει πολύ.

zwdia-768

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι καλή για να διευθετήσετε σημαντικές συμφωνίες ή αγορές. Θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με ένα κρατικό ή δικαστικό όργανο. Τα σχέδια ή οι προσδοκίες που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με άτομα από άλλες πόλεις και χωριά θα έχουν διαφορετική και απροσδόκητη εξέλιξη. Ένα γεγονός ή μια συζήτηση με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας θα σας απογοητεύσει ή θα σας λυπήσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να τακτοποιήσετε τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα οικονομικά σας. Οι προσδοκίες σας σχετικά με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα δεν θα γίνουν πραγματικότητα σήμερα. Την Τετάρτη, αποφύγετε δυσάρεστους ανθρώπους, προβλήματα και ο,τιδήποτε μπορεί να χαλάσει την καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098