Αστρολόγος προβλέψεις 08/09 Κυριακή

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 08/09 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Με την παρουσία του στην Παρθένο, πιστοποιεί την εποχή αυτού του ζωδίου… Εποχή να θερίσετε όσα είχατε σπείρει. Να βάλετε τα πάντα σε σειρά, να οργανωθείτε!

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες για τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να απελευθερωθείτε από πιθανές τάσεις σας φυγής. Εντοπίστε τα σημεία που χρειάζονται ισορροπία!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα. Εκεί συναντά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η μέρα σας ευνοεί για να περάσετε όποιο μήνυμα θέλετε. Αρκεί λίγη δουλειά, προσοχή, να προσέχετε την υγεία σας και να έχετε τάξη. Είναι αρκετά για να ανοίξετε μια αίσια εβδομάδα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να διαβάσετε, να μάθετε κάτι καινούργιο ή να μελετήσετε. Η συζήτηση με μια γυναίκα θα σας βοηθήσει να λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πνευματικότητα του ανθρώπου, τον σωστό τρόπο ζωής ή τη σωστή διατροφή και άλλα πολλά. Σήμερα κάντε μια καλή πράξη για μια γυναίκα. Όχι κάτι που θα επιλέξετε εσείς αλλά κάτι που θα επιλέξει η μοίρα για εσάς. Η Κυριακή θα είναι δύσκολη μέρα για όσους ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/09 Κυριακή

Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Μην ψάχνετε λύσεις για τα προβλήματά σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας με βόλτες, εκδρομές στη φύση ή μαθαίνοντας κάτι καινούργιο. Η ερωτική σχέση με κάποιον/α που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους θα θέλετε να μιλήσετε για σημαντικά θέματα. Η εξέλιξη των γεγονότων που θα σχετίζονται με αυτά, δεν θα είναι προς όφελός σας ή τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που περιμένετε. Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους τις επόμενες μέρες. Σήμερα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για διασκεδαστικές δραστηριότητες με το/τα παιδί/παιδιά σας (αν έχετε).

Αστρολόγος προβλέψεις 08/09 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να δεσμευθείτε για να επιλύσετε διάφορα προβλήματα, με την ελπίδα ότι οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις και η εξέλιξή τους δεν θα εξαρτηθεί από εσάς. Είναι πιθανό να προκύψει μια δυσάρεστη διαμάχη ή μια σύγκρουση με συγγενείς ή φίλους. Οι εκδηλώσεις ζήλειας θα επιδεινώσουν άλλα ζητήματα στη σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα περιμένετε μια παραγωγική και επιτυχημένη μέρα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Θα λάβετε σημαντικά και χρήσιμα νέα και πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μια πρόσκληση ή μια προσφορά. Η σημερινή θα είναι μια μέρα γεμάτη με ξεχωριστές εμπειρίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή θα είναι μια δύσκολη μέρα, λόγω της έντασης που θα καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης σας. Η σημερινή μέρα φέρνει συχνότερες συγκρούσεις και διαμάχες. Ωστόσο, η Κυριακή θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Η συζήτηση που θα έχετε με έναν άντρα, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη διαύγεια σε κάποια γεγονότα που ήταν περίεργα και ανεξήγητα για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66