Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Δευτέρα

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Στον Ζυγό που βρίσκεται, αναμένεται να αναδυθεί σήμερα και η Νέα Σελήνη. Για περίπου ένα μήνα, όλα θα περιστρέφονται γύρω από τις ποιότητες που διέπουν τον Ζυγό. Αυτές αφορούν τις σχέσεις, τη συνεργασία, την ισορροπία, τη δικαιοσύνη, τις πληροφοριακές γνώσεις.

Η Νέα Σελήνη είναι αίσια και ως προς τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο. Πολλά θα σας φαίνονται πιο εύκολα τώρα και οι σχέσεις θα έχουν ροή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο!

Η Αφροδίτη διαμένει ανάδρομη στον Σκορπιό, απ’ όπου αποζητά βάθος σε όλα. Είναι έτοιμη να αποκαλύψει όσα κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Ο Ερμής βρίσκεται προς τα τέλη του Ζυγού, απ’ όπου ενθαρρύνει την επικοινωνία. Αύριο θα περάσει στον Σκορπιό και όλα θα γίνουν πιο ουσιαστικά!

zodia-taro-45

Σήμερα Δευτέρα θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα παιδί ή σε ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας, λόγω προβλημάτων ή περίπλοκων καταστάσεων που έχετε ξεχάσει να λύσετε για διάφορους λόγους. Αυτή η μέρα θα σας εκπλήξει με διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Ανεξάρτητα από την αρχική σας αντίδραση θα σας ωφελήσουν.

Μια σύγκρουση στις ερωτικές ή προσωπικές σχέσεις των αντρών άνω των 35 ετών θα είναι ένας λόγος για να δουν πιο ξεκάθαρα τα λάθη τους. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια πολύ ξεχωριστή και επιτυχημένη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μην αγνοήσετε τις καινούργιες επαφές που θα κάνετε σήμερα. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια θα έχει διαφορετική εξέλιξη από τα αρχικά σας σχέδια. Θα έχετε την τάση να πέσετε σε μελαγχολία, με ή χωρίς λόγο.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε κάποιες αλλαγές, να λάβετε σημαντικές αποφάσεις ή να καταλήξετε σε μια σημαντική συμφωνία (διαπραγμάτευση). Οι επαφές ή τα γεγονότα με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα θα αποδειχθούν ενδιαφέροντα και θετικά για εσάς.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα μπορεί να θέλετε να εξελίξετε μια φιλική σας σχέση ή να δημιουργήσετε νέες. Οι οικογενειακές δεσμεύσεις σας θα απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα και πιο σοβαρή συμμετοχή από μέρους σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς… Ειδικά εάν βασίζεστε στη σχέση σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα κατά την οποία διάφορα γεγονότα θα σας υποδείξουν παλιά λάθη ή εσφαλμένες αποφάσεις. Αυτό θα είναι το νόημα της σημερινή μέρας, να σας δείξει πού έχετε κάνει λάθος και να σας υποδείξει τις παραλείψεις σας. Αυτή είναι μια ημέρα κατά την οποία θα δοκιμαστεί η θέληση και η δύναμη του χαρακτήρα σας για να σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia