Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Τρίτη

money_and_god_OZGUR900

Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό – και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις… Εσείς καλείστε να επιλύσετε την κάθε διαφωνία, με πνεύμα συνεργασίας και διαπραγμάτευσης!
Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο σήμερα, θέση που ευνοεί τις επαφές με πολύ κόσμο. Αφήστε κάποια πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους ρυθμό. Μην συνδεθείτε πολύ με τίποτα, που μπορεί να αποπνέει κάποιον αρνητισμό. Η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε «εκκαθαρίσεις»!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Δία από τον Τοξότη. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας, επιτρέποντάς σας να κάνετε μια ανάπαυλα. Η Αφροδίτη μπαίνει από σήμερα στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Νοεμβρίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια θετική και λιγότερο γεμάτη μέρα. Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από τις χθεσινές σας ενέργειες και αποφάσεις. Πολλοί από εσάς θα προσβλέπουν σε μια νέα ευκαιρία, τύχη και ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις προσδοκίες και τις ελπίδες σας. Περάστε τη σημερινή μέρα με φίλους ή διασκεδάζοντας. Αποφύγετε να σκέφτεστε τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα βρουν τη λύση τους κάποια στιγμή.

Οι οικονομικές σχέσεις με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου, θα σας δημιουργήσουν περιττό άγχος. Σήμερα θα εξετάσετε τις ενέργειές σας (και την ενδεχόμενη παρέμβασή σας) στη ζωή ενός ατόμου στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Κατά πάσα πιθανότητα είναι καταβεβλημένο, λόγω μιας δυσάρεστης κατάστασης. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά για τις γυναίκες. Είναι πιθανό να λάβετε ένα γράμμα ή ένα δέμα.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να φανείτε περισσότερο υπεύθυνοι με χρήματα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με κάποια έγγραφα. Μην τις αφήνετε για αύριο και εάν έχετε ήδη αναβάλει κάτι, φροντίστε να το κάνετε σήμερα. Η οικογένειά σας και οι συγγενείς σας θα σας χρειαστούν σήμερα, ακόμα και αν αυτό είναι μόνο για να συζητήσετε τα νέα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε ευάλωτοι σε εντυπώσεις και λάθη, που θα προκαλέσουν σοβαρό χάος στη ζωή σας. Μπορεί να κρίνετε εσφαλμένα κάποιον, να εμπιστευτείτε κάποιο πρόσωπο που δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας ή να πάρετε μια λανθασμένη απόφαση για το μέλλον σας. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα ασταθείς ή προβληματικές.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τον έρωτα και για ρομαντικά ραντεβού. Θα κολακευτείτε από κομπλιμέντα ή όμορφα λόγια. Να είστε λογικοί και μην υποκύπτετε σε κολακείες. Σήμερα θα αρχίσετε να οικοδομείτε κάτι που θα είναι σημαντικό για το μέλλον σας. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος ή μιας συζήτησης με έναν άνδρα στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα απογοητευτείτε από ένα φιλικό άτομο ή θα βιώσετε μια πολύ συναισθηματική, δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή του. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη και σημαντική μέρα για εσάς. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά καθήκοντά σας και μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε πράγματα και συναντήσεις που δεν είναι σημαντικές αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia