Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Τετάρτη

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον υπεύθυνο Αιγόκερω, απ’ όπου στρέφει την προσοχή σας σε όσα πρέπει να γίνουν. Ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τον Κριό, παρέχοντας την ενέργεια για να κάνετε βήματα προόδου!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Αιγόκερω. Θα έχετε τη διάθεση να φανείτε χρήσιμοι και να κάνετε πολλές επαφές. Το φεγγάρι θα περάσει σε κενό πορείας αργότερα, ενώ θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Ουρανό.

Κάντε μια μικρή ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις σας, μέχρι να βγει η Σελήνη από το κενό πορείας και να περάσει στους Ιχθύες. Θα νιώσετε μια μεταστροφή, από την διαφώτιση θα περάσετε στην αφοσίωση… Αποδεχθείτε αυτά που πρέπει να γίνουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη μπορεί να προκύψουν αναπάντεχες δυσάρεστες δεσμεύσεις με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Δυστυχώς, θα μπορείτε να ελέγξετε ελάχιστα γεγονότα , καθώς η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί από διάφορες περιστάσεις ή άλλα άτομα. Σήμερα, πάνω απ ‘όλα, αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι, ανεξάρτητα από το πόσο καλούς λόγους έχετε. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου και να δημιουργήσει ένταση στην οικογένειά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα οικονομικά ζητήματα θα απαιτήσουν σήμερα την προσοχή σας, ειδικά εάν έχετε καθυστερήσει ή ξεχάσει να πληρώσετε κάποιους λογαριασμούς. Κάποιοι από εσάς θα έχουν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με έναν άντρα που θα σας δώσει μερικές πληροφορίες που θα σας κάνουν να προβληματιστείτε και να συζητήσετε κάποιες καινούργιες ιδέες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα πάρετε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες από κοντά και μακριά. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή για να προετοιμάσετε κάποιο ταξίδι τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Η ευνοϊκή εξέλιξη της ημέρας θα επηρεάσει θετικά τα ζητήματα υλικής φύσεως και τα συμφέροντά σας εκτός σπιτιού.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να είστε προσεκτικοί και δεκτικοί στις φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Σήμερα μπορεί να έχετε μια σημαντική συζήτηση με έναν άντρα που θα σας κάνει να σκεφτείτε τα σχέδια σας που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την επιχείρηση ή την εργασία σας.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είναι δύσκολο να κάνετε σχέδια ή να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις που έχετε ήδη δώσει. Σήμερα, θα προκύψουν διάφορα απροσδόκητα γεγονότα και περιστάσεις που θα απαιτήσουν να προσαρμοστείτε στις καινούργιες καταστάσεις. Η σημερινή θα είναι σίγουρα μια παραγωγική, σημαντική και ξεχωριστή μέρα για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας. Αξιοποιήστε την για να ξεκαθαρίσετε κάποιες πληρωμές ή οικονομικές παρεξηγήσεις, για να επιτύχετε σημαντικές συμφωνίες και πολλά άλλα. Οι ευκαιρίες που θα σας δώσει η τύχη σήμερα δεν θα είναι περιστασιακές και δεν θα πρέπει να τις χάσετε σε καμία περίπτωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia