Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Τρίτη

77666665

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, προσθέτει ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Γίνονται πολλά κι εσείς είστε πολυάσχολοι. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη στους Διδύμους, προωθώντας σας περισσότερο προς όλες τις κατευθύνσεις. Από αυτή τη θέση της, η Σελήνη κάνει τη μέρα λίγο πιο ανάλαφρη και με διαλεκτική διάθεση!

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος είναι στον Αιγόκερω, κατευθύνοντάς σας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Ο Ήλιος από τον Κριό, σχηματίζει με τον Κρόνο το πρώτο τέταρτο μιας όψης τετραγώνου. Αρχίζετε να κάνετε βήματα μπροστά. Η Αφροδίτη συναντάται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, διαχέοντας έμπνευση και υποστήριξη στην ατμόσφαιρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα επιβαρυνθείτε με δυσάρεστα προβλήματα ή σχέσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση εξαρτάται από το αν θα καταφέρετε διατηρήσετε τη σταθερότητά σας και να μην επιτρέψετε να συμβούν ανεπιθύμητες εξελίξεις. Σήμερα θα στενοχωρηθείτε ή θα απογοητευτείτε από κάποια νέα που θα λάβετε στο σπίτι ή που θα επηρεάσουν την οικογένειά σας.

Εάν περιμένετε βοήθεια από άλλους ανθρώπους, θα καθυστερήσει ή θα σας την αρνηθούν. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε με χρήματα που θα έρθουν αναπάντεχα ή κάποια απροσδόκητα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Τρίτη

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα να περιμένετε μια είδηση ​​σχετική με έναν συγγενή, που θα αποτελέσει αφορμή για συζητήσεις ή συναντήσεις. Σήμερα πρόκειται να λάβετε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή μια πρόσκληση. Η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη μέρα λόγω μεγαλύτερου φόρτου εργασίας και συχνά θα δοκιμαστεί η υπομονή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια πολύ γεμάτη μέρα. Σήμερα θα είναι μια καλή στιγμή για διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σε γενικές γραμμές σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη ενδιαφερόντων γεγονότων.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα Τρίτη δεν θα είστε συναισθηματικά σταθεροί και θα είστε πολύ ευαίσθητοι και εύθικτοι. Σήμερα, ο χρόνος και η ενέργεια δεν θα είναι υπέρ σας. Η μέρα απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή όταν ταξιδεύετε ή όταν εργάζεστε με ανθρώπους από άλλες πόλεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια μέρα γεμάτη ένταση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να την προκαλέσετε εσείς. Ο ύπνος σας θα είναι ανήσυχος και πολλοί από εσάς θα υποφέρουν από αϋπνίες. Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με φίλους, που θα ανυπομονούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ή να πάρουν τις συμβουλές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia