Αστρολόγος προβλέψεις 09/06 Κυριακή

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 09/06 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο Ήλιος, προάγει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Οι Δίδυμοι είναι οι ειδήμονες της ποικιλίας, γι’ αυτό αγαπούν τις αποδράσεις και τα ταξίδια!

Ο Ήλιος συνάντησε τον Ποσειδώνα στις 6 Μαρτίου, για την έναρξη του νέου ετήσιου κύκλου τους. Μαζί ώθησαν ώθηση σε ένα όραμα. Τώρα ο Ήλιος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Είμαστε στη φάση του Πρώτου Τέταρτου, που θα αποκαλύψει το όραμά σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σας ζητά να οργανωθείτε. Μια καθημερινότητα με πρόγραμμα ενισχύει την εξέλιξη όλων των θεμάτων σας. Το φεγγάρι θα αναδύσει το Πρώτο του Τέταρτο αύριο στην Παρθένο. Χρειάζεστε ανακατατάξεις, με τη βοήθεια και του Ποσειδώνα. Να έχετε περισσότερη πίστη στα εγχειρήματά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις των φίλων σας, στις προσκλήσεις για νέες γνωριμίες ή σε άλλες συναισθηματικές εμπειρίες… Περιλαμβανομένων και αυτών για κοινωνικούς ή φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με την επίλυση οικονομικών προβλημάτων, καθώς οι ικανότητές σας θα είναι περιορισμένες. Στην ερωτική σας ζωή, είναι πιθανόν να προκύψει ένας απροσδόκητος έρωτας με κάποιον/α ακατάλληλο/η στη δουλειά σας ή με κάποιον/α που θα μείνει για λίγο στη ζωή σας.

Σήμερα προτιμήστε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα στο σπίτι ή σε κάποιο άλλο ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Ένας άνδρας από την οικογένειά σας ή από τον κύκλο των φίλων σας θα χρειαστεί την κατανόηση σας, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος που έχει προκύψει στην προσωπική του ζωή.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 09/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε εξαπατημένοι ή απογοητευμένοι από μία προσδοκία που είχατε ή μία υπόσχεση που είχατε λάβει. Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με φίλους. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις: Θα αφορούν τα χρήματα, ένα οικονομικό έγγραφο ή διάφορες πληρωμές που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες συναισθηματικές εμπειρίες ή συναντήσεις με παλιούς φίλους. Σήμερα καλό θα ήταν να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Αυτή θα είναι καλή μέρα για αγορές για το σπίτι και για τον προγραμματισμό οικιακών εργασιών για την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν από πληροφορίες σχετικά με ένα γεγονός που έχει ήδη συμβεί.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα βιώσετε μια νέα ή απροσδόκητη εξέλιξη στις οικογενειακές σας υποθέσεις ή σχέσεις. Η σημερινή είναι καλή μέρα για συναντήσεις ή συνομιλίες που θα πραγματοποιήσετε με συγγενείς, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Σήμερα τα γεγονότα που θα βιώσετε ή τα όνειρα που θα δείτε, θα έχουν μια σύνδεση με ανθρώπους και εμπειρίες από το παρελθόν σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τις επιθυμίες και ιδιαίτερα τις ιδιοτροπίες των παιδιών ή των συγγενών σας. Η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με ένα ευχάριστο τηλεφώνημα, που σας βοηθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμά σας για την επόμενη εβδομάδα. Είναι πιθανό να λάβετε μια πρόσκληση για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής. Σήμερα μια συμφωνία που έχετε ξεκινήσει με μια γυναίκα θα έχει θετική εξέλιξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia