Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Πέμπτη

erwtikes-11314

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Και θα συμβιώνουν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Μαζί επεξεργάζονται τη μεταμόρφωση και ανανέωση που χρειάζονται άπαντες ανά τον κόσμο… Είναι κάτι αξιόλογο για να προσβλέπετε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες. Η ατμόσφαιρα διέπεται από συναισθήματα αφοσίωσης, συμπόνιας και κατανόησης. Η ευγένεια θα σας πάει μακριά σήμερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, που οι δοκιμασίες δεν πρέπει να θεωρούνται τιμωρία αλλά να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και καθαρότητα σκέψης. Μην θυμώνετε, μην προσβάλλετε και μην πληγώνετε. Σήμερα το πνευματικό θα υπερισχύει του υλικού σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Διαχειριστείτε προσεκτικά τις ενέργειες και τις σκέψεις σας.

zwdia-zvdia-alexΗ Πέμπτη θα είναι μια μέρα αγάπης και σεβασμού για τους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στη ζωή σας μέχρι τώρα. Οι νέες γνωριμίες θα είναι με άτομα που έχουν μια θέση στη ζωή σας. Η συζήτηση με έναν άνδρα, θα σας δείξει ότι είχατε εσφαλμένη αντίληψη ή πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο γεγονός ή άτομο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μην περιμένετε μεγάλη πρόοδο στις οικονομικές σας υποθέσεις. Θα έχετε μια συζήτηση, μέσω της οποίας θα λάβετε σημαντικά νέα ή χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Η σύγκρουση με μια γυναίκα θα σας δείξει τις πραγματικές της προθέσεις. Αν χάσετε κάτι σήμερα, αποδεχτείτε το.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε κάποια καθήκοντα ή δεσμεύσεις που έχετε ήδη ξεκινήσει. Μπορεί να στενοχωρηθείτε από κάποια νέα που θα λάβετε από μακριά. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν και δεν αποκλείεται μια ευχάριστη έκπληξη. Σκεφτείτε τις ενέργειες, τα επιτεύγματα ή τις απώλειές σας και πάρτε αποφάσεις σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να αφορούν την ερωτική, προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αλλά δεν θα ξεκινήσουν σήμερα.

tarw-wroskopio-4

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Πότε θα ζυγώσει ο έρωτας ο παλιός

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για την οργάνωση ενός ταξιδιού ή των εργασιών σας με άτομα από άλλα μέρη. Γεγονότα ή ειδήσεις θα σας δώσουν την αφορμή να λάβετε κάποιες αποφάσεις. Τυχόν συγκρούσεις μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστες, οπότε χρησιμοποιήστε τις διπλωματικές σας δεξιότητες. Σκεφτείτε τι λέτε και σε ποιον… Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα, να μην επιβάλλετε την παρουσία ή τη γνώμη σας (ακόμη και αν κάποιος τη ζητήσει) και αποφύγετε τα σχόλια.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε σημαντικές υποθέσεις ή δεσμεύσεις για το σπίτι σας. Μπορεί να αγχωθείτε λίγο παραπάνω μέχρι να τις ολοκληρώσετε, αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο. Στη δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί με άτομα που θα έχουν κακή διάθεση. Η μέρα απαιτεί περισσότερη υπομονή στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν ένα άτομο στην οικογένειά σας. Είναι πιθανές οι επαφές με εκπροσώπους κρατικών ή τραπεζικών ιδρυμάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9