Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Κυριακή

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον ηγετικό Λέοντα, σας καλεί να κάνετε έναν έλεγχο στον εαυτό σας: Είστε ευχαριστημένοι από τη φάση ζωής που βρίσκεστε;

Όσο ο Ήλιος διασχίζει τον Λέοντα, σας παράσχει την ευκαιρία να εντοπίσετε ποιες ρυθμίσεις θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Κριό, όπου βρίσκεται και ο Άρης. Η συγκυρία αποτελεί μια πρόσθετη ώθηση, για να κάνετε όσα χρειάζονται προκειμένου να φτάσετε εκεί που θέλετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η μηνιαία διήμερη παραμονή της Σελήνης στο κριάρι, σας βοηθά να κατανοήσετε τη θέση σας!
Από την άλλη πλευρά, ο Άρης θα διαμένει στον Κριό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021. Αυτός θα συντηρεί την ενέργειά σας, για να πραγματώσετε όσα είναι απαραίτητα.
Η Σελήνη αφήνει τα εδάφη του Κριού και περνά στον Ταύρο. Η διάθεσή σας θα είναι πιο γήινη και σταθερή για τις επόμενες δύο ημέρες!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

chartomantia-098

Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιων επιπλοκών ή καθυστερήσεων στα σχέδιά σας. Οι πνευματικές αναζητήσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Αξιοποιήστε τη μέρα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με μια ξένη γλώσσα ή άλλα χρήσιμα πράγματα. Τα γεγονότα που θα βιώσετε, θα σας προβληματίσουν σχετικά με τις αξίες της ζωής. Τυχόν προβλήματα θα επιλυθούν γρήγορα, αλλά η ανάμνηση θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Κυριακή φέρνει σημαντικά σημάδια για το μέλλον!

Εσείς που γεννηθήκατε του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Να περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς σας. Θα προκύψουν κάποιες δοκιμασίες στην ερωτική σας ζωή. Η Κυριακή υποδεικνύει σημαντικές επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνετε. Ενδεχομένως να κάνετε ένα ταξίδι για οικογενειακούς λόγους.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα συναντήσετε μερικούς σημαντικούς ή ενδιαφέροντες ανθρώπους. Στην ερωτική σας ζωή, οι πράξεις ζήλιας μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σας. Αποφύγετε τον πανικό ή το άγχος. Μπορεί να δείτε ένα όνειρο που σχετίζεται με κάποιο άτομο που έχει αποβιώσει. Να είστε προσεκτικοί στις διαφωνίες με άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα έχετε μια σοβαρή συνομιλία με έναν συγγενή. Είναι σημαντικό να μην ενεργήσετε συναισθηματικά. Ενδεχομένως να έχετε μερικές οικονομικές ανησυχίες που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Κάποιοι θα λάβετε ευχάριστα νέα. Οι ευχάριστες εμπειρίες σήμερα θα σχετίζονται με παιδιά και εγγόνια.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να διέπονται από καλοσύνη και αγάπη. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τυχόν κακές ή αρνητικές συμπεριφορές από την πλευρά σας, θα δημιουργήσουν δυσκολίες τις επόμενες ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot