Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Πέμπτη

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα βιώσετε μια απογοήτευση που θα σχετίζεται με κάποιο ταξίδι ή με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια ιδέα ή σχέδιο που είχατε για αυτό το ταξίδι, είναι εξωπραγματική για τώρα.

Η σημερινή μέρα θα είναι χαρούμενη και τυχερή για αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται. Μια φιλική σχέση θα σας φέρει ευχάριστα συναισθήματα ή θα σας εκπλήξει. Αυτό μπορεί να έχει σχέση με κάποιο δώρο, μια επιστολή ή μια τηλεφωνική κλήση.

Θα λυπηθείτε με νέα ή γεγονότα που θα σχετίζονται με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε κάποια νέα από μακριά. Θα κάνετε τηλεφωνήματα, θα καλωσορίσετε επισκέπτες ή θα έχετε επαφές με άτομα από άλλες τοποθεσίες. Σήμερα, θα προκύψει κάποιο πρόβλημα, εξαιτίας των ανόητων ενεργειών ή του εγωισμού κάποιου.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Πέμπτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αυτή η μέρα θα φέρει πολλά θετικά συναισθήματα, πιθανότητες ή τύχη. Το ερώτημα είναι αν είστε έτοιμοι για αυτά τα πράγματα. Σήμερα μπορεί να λάβετε χρήματα ή σημαντικές πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου. Θα είναι μια ωραία μέρα, ειδικά αν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες σας.

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Πέμπτη θα είναι μια καλή ημέρα για καλές πράξεις. Η μέρα ενθαρρύνει τις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις. Σήμερα έχετε ανάγκη από περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, από ηρεμία και αρμονία. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία και συναντήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/08 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη. Την Πέμπτη, δεν θα έχετε όρεξη να δουλέψετε και θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Σήμερα θα έρθετε σε επικοινωνία με άλλα άτομα σχετικά με διάφορα γεγονότα ή αλλαγές που συμβαίνουν στην προσωπική, επαγγελματική ή δημόσια ζωή σας.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera