Αστρολόγος προβλέψεις 09/09 Δευτέρα

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 09/09 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι ανοίγει τη μέρα στον Αιγόκερω. Θα σχηματίσει μια αίσια όψη με την Αφροδίτη από την Παρθένο και μετά θα περάσει σε κενό πορείας. Εσείς ασχοληθείτε με όσα θέματα είναι ήδη σε εξέλιξη. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας αργότερα, όταν θα περάσει στον Υδροχόο.

Στην Παρθένο βρίσκεται και ο Άρης. Σήμερα σχηματίζει μια αίσια όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Η ενέργειά της θα είναι θετική και υποβοηθητική για κάθε κίνησή σας. Θα νιώσετε να πορεύεστε με μεγαλύτερη ευκολία!

Ο Ήλιος από την Παρθένο, θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να στραφείτε στις απαραίτητες ισορροπίες… Κυρίως, να ισορροπήσετε τις εργασιακές υποχρεώσεις με την εσωτερική σας γαλήνη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν μια καλή διάθεση μετά το ευχάριστο σαββατοκύριακο που πέρασαν. Ελπίζω να ακούσατε τις συμβουλές μας χθες: Να αφιερώσατε χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας με βόλτες στη φύση ή με την εκμάθηση νέων πραγμάτων. Στην πραγματικότητα, αυτή η εργάσιμη εβδομάδα θα δείξει πόσο καλά κάνατε τα λόγια μας πράξη. Τη Δευτέρα θα έχετε μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση με έναν άνδρα, που μπορεί να είναι νεότερος από εσάς ή να κατέχει υφιστάμενη θέση στον χώρο εργασίας σας. Σε γενικές γραμμές τα ερωτικά ραντεβού θα έχουν θετική εξέλιξη, αρκεί να αποφύγετε τα κόλπα και τις προσπάθειες χειραγώγησης.

zwdia-zodia-33

Μια ερωτική σχέση με έναν/μία σύντροφο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή ή να περιμένετε ότι μέσω αυτής θα βιώσετε μια ιδιαίτερη εμπειρία. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα να περιμένετε ότι θα επιτύχετε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα: Θα κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις στο μισθό σας (ή στα εισοδήματα σας γενικότερα), θα κατορθώσετε να κάνετε μια συμφωνία (αγοράς ή πώλησης) και άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε με διάφορα νέα ή με μια σημαντική πρόταση. Η συζήτηση ή η συνάντηση με μια γυναίκα, θα σας γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα. Σήμερα θα έχετε τύχη σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, κάτι που ίσως δεν καταλαβαίνετε τώρα αλλά θα το συνειδητοποιήσετε αργότερα. Τη Δευτέρα, μην παραμελήσετε τις οικογενειακές σας δεσμεύσεις. Με λίγη καλή οργάνωση θα τα προλάβετε όλα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε απαισιόδοξη διάθεση ή θα σας είναι δύσκολο να απολαύσετε πράγματα που σε διαφορετική περίπτωση θα σας χαροποιούσαν. Αυτή η κατάσταση θα οφείλεται σε πάρα πολύ άγχος ή σε κάποια αγχώδη κατάσταση που αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο. Σήμερα καλό θα ήταν να επεξεργαστείτε την πνευματική αντίληψη της ζωής, την κυκλική φύση όλων των πραγμάτων και τον προκαθορισμό γεγονότων και εμπειριών.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή μια δέσμευση, με κάποιον που θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες για κάποιο σχέδιο ή εγχείρημά σας (κυρίως επαγγελματικής φύσεως). Να είστε προσεκτικοί με τα αλόγιστα έξοδα και τις παρορμητικές αγορές. Φυλάξτε τα προσωπικά σας αντικείμενα και ειδικά τις τραπεζικές σας κάρτες όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους. Σήμερα θα προκύψει μια έκπληξη που θα αφορά την τρέχουσα ή την προηγούμενη ερωτική σας σχέση. Οι στιγμές απογοήτευσης θα περάσουν γρήγορα, γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι με την επιμονή σας προκαλέσατε κάποια ανεπιθύμητα γεγονότα ή αντιδράσεις από άλλους ανθρώπους.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα δεσμευθείτε να επιλύσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σας. Θα περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός ή νέα που θα αφορούν κάποιον συγγενή σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδά σας σήμερα. Η συζήτηση με ένα παιδί θα σας κάνει να γελάσετε, να προβληματιστείτε ή να εκπλαγείτε. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66